Ανοιχτή γραμμή για Ιμπάρμπο, μόνο ελεύθερος ο Γουακάσο

Ανοιχτή γραμμή για Ιμπάρμπο, μόνο ελεύθερος ο Γουακάσο

Νίκος Αθανασίου
Ανοιχτή γραμμή για Ιμπάρμπο, μόνο ελεύθερος ο Γουακάσο

bet365

Στον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζουν πως δεν έχει «κλείσει» ο Ιμπάρμπο ενώ περιμένουν να μείνει ελεύθερος ο Γουακάσο από την Ρούμπιν για να υπογράψει.

Εβδομάδα εξελίξεων για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, μιας και αρκετές περιπτώσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο! Πρώτη και... καλύτερη αυτή του Βίκτορ Ιμπάρμπο. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το «πράσινο στρατόπεδο» και παρά τα δημοσιεύματα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με την Κάλιαρι και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για να κλείσει το deal. Όσον αφορά τον Γουακάσο, στο «τριφύλλι» ξεκαθαρίζουν πως αν δεν λύσει την συνεργασία του με την Ρούμπιν τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει και να μπει στην τελική του ευθεία, με τον ερχομό του παίκτη στην Ελλάδα και τις υπογραφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα