Fan zone γένους θηλυκού! (pics)

Θάνος Σαρρής
Fan zone γένους θηλυκού! (pics)

bet365

Ήλιος, ζέστη, τελευταίο ματς της Γαλλίας στους ομίλους... Η Fan Zone κάτω από τον Πύργο του Άιφελ γέμισε όμορφες παρουσίες και η κάμερα του gazzetta σας μεταφέρει μερικές από αυτές! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ.

Η αλήθεια είναι πως τον καιρό της Κυριακής, της ημέρας δηλαδή που η Γαλλία έκλεισε τη φάση των ομίλων απέναντι στην Ελβετία, είχε αρκετές μέρες να τον κάνει στο Παρίσι. Αυτή τη φορά ο ήλιος δεν βγήκε μόνο για να ξεγελάσει τον κόσμο, προκειμένου να ακολουθήσει μια ξαφνική καταιγίδα, αλλά έμεινε ψηλά μέχρι το βράδυ. Ήταν και Κυριακή, έπαιζαν και οι τρικολόρ... Η καλύτερη συγκυρία για να συγκεντρωθούν κατά χιλιάδες οι άνθρωποι κάτω από τον Πύργο του Άιφελ.

Βοηθούσε και το πρόγραμμα της ημέρας. Από νωρίς το μεσημέρι διοργανώθηκαν οι τελικοί του πρωταθλήματος Κ-16 γυναικών στο γηπεδάκι εντός του χώρου της ζώνης, ενώ ακολούθησαν μουσικά προγράμματα στα μικρότερα stages του χώρου, προκειμένου να κρατήσουν συντροφιά στον κόσμο μέχρι την ώρα έναρξης των αγώνων. Το διαφορετικό σε σύγκριση με τις προηγούμενες μαζώξεις στη fan zone ήταν η πολύ έντονη παρουσία γυναικών!

Μικρές, μεγάλες, με φίλες ή ακόμα και με τα παιδιά τους, αποφάσισαν να μπουν σε κλίμα Euro και από νωρίς έκατσαν στο γρασίδι, πίνοντας μια μπύρα ή ένα κρασί και έζησαν το βράδυ με αγωνία την αναμέτρηση των Γάλλων! Η κάμερα του gazzetta βρέθηκε στο χώρο και σας μεταφέρει μερικές εικόνες...

 

EURO Τελευταία Νέα