Στα γκολ η Αγγλία, πρόκριση η Ρωσία

Gazzetta team
Στα γκολ η Αγγλία, πρόκριση η Ρωσία

bet365

Ο 2ος όμιλος αποδείχτηκε ο πλέον… φαζαριόζικος, καθώς Ρωσία , Αγγλία, Ουαλία έπαιξαν… μπάλα και εκτός γηπέδων με τα χουλιγκάνια που κουβάλησαν από τις χώρες τους. Για να είμαστε όμως δίκαιοι ήταν και ο πλέον παραγωγικός όμιλος του Euro.

Γράφει ο Νίκος Κουλιανός

Τα πρώτα 4 ματς ήταν μόνο g/g ενώ τρία από τα τέσσερα παιχνίδια έληξαν over. Σε κάθε περίπτωση , όλα δείχνουν ότι ο συγκεκριμένος όμιλος θα δώσει κατά 99% τρεις ομάδες στην επόμενη φάση και τα παιχνίδια στο Σεντ Ετιέν αλλά και στην Τουλούζη αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Στο «Ζοφρουά Γκισάρ», η Αγγλία συναντά τα… πελατάκια της Σλοβακίας, με στόχο τουλάχιστον να μην χάσει, καθώς ο βαθμός της δίνει πρόκριση, ενδεχομένως και την πρωτιά αν δεν κερδίσει η Ουαλία. Όποτε βρίσκει τον Χαμσικ και την παρέα του, τους κοπανάει ανελέητα καθώς μετρά μόνο νίκες , με αγαπημένο σκορ το 2-1 (για όσους ακολουθήσουν 7,50 στον ΟΠΑΠ)!!!

Δεν αποκλείω το σενάριο να δούμε και στο τέλος του αγώνα το ίδιο σκορ. Η Αγγλία του Χόγκσον σφύζει από ποιότητα μεσοεπιθετικά, ωστόσο ο 69χρονος τεχνικός επιμένει στο 4-1-4-1, κλασικός «τραβοχειροφρενάκιας» , αφήνοντας στο πάγκο , παίχτες όπως ο Στάριτζ και φυσικά τον Βάρντι.

Λογικά θα το αλλάξει σε 4-4-2 για να χωρέσει τουλάχιστον έναν από τους δύο στην ενδεκάδα , καθώς τα ξεφωνητά για την μη χρησιμοποίηση του Βάρντι είναι πολλά. Ο άσος της Λέστερ θα είναι και σήμερα επιλογή μας για anytime scorer (το 1,90 στον ΟΠΑΠ θα τιμηθεί). Έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας, την μαγική πρώτη επαφή και φυσικά την ταχύτητα να χτυπήσει στα δεδομένα κενά που θα αφή σουν πίσω οι ταλαντούχοι αλλά ολίγον αφελείς Σλοβάκοι.

To Eυρωπαϊκό το ζεις καλύτερα σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ

Η ομάδα του Κοζακ άρεσε και στα δύο πρώτα παιχνίδια της , ταχύτατη από τα άκρα με Μακ και Βάις , εξαιρετική στο transition με την ηγετική φυσιογνωμία του Χάμσικ στα χαφ, αλλά με εμφανή τα κενά στα μετόπισθεν. Ο Σκρτελ κι ο Χούμποτσαν είναι έμπειροι, αλλά όχι οι καλύτεροι αμυντικοί του κόσμου. Δύσκολα θα κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα για τρίτο ματς, γι αυτό και η βασική μας επιλογή στο παιχνίδι θα είναι το καλοπληρωμένο goal/goal (1.92 στον ΟΠΑΠ). Το ματς έχει μεγάλη κρισιμότητα, αλλά αυτές οι δύο δύσκολα θα το φέρουν 0-0 , όπως έγινε χθες στο Γαλλία – Ελβετία.

Το κεράσακι στην τούρτα του Σλοβακία – Αγγλία, περιμένω να μας το δώσει , ένα δικό μας παιδί. Η… παπαρούνα της Σλοβακίας, ψάχνει από την αρχή του τουρνουά το γκολ που θα εκτοξεύσει ακόμα περισσότερο το κασέ του. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά ο Μακ,(στα σλοβάκικα το επίθετό του , σημαίνει παπαρούνα), ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ(προσεχώς κάτοικος Ιταλίας), κυνηγά το γκολ με τρέλα, είναι μέσα στις φάσεις κάνει τελικές και θεωρώ ότι ήρθε η ώρα του. Όσοι πιστοί ποντάρετε να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, τον βρίσκουμε στον ΟΠΑΠ στις δελεαστικές 4,5 μονάδες!!!

Πάμε και στο ματς της Τουλούζης. Καίει από παντού ,όπως κι αν το πιάσουμε. Οι Ρώσοι παίζουν μόνο για την νίκη, ενώ οι Ουαλοί κάνουν την δουλειά τους και με την ισοπαλία. Στοιχηματικά στα δικά μου ματάκια υπάρχει σημείο και μάλιστα δυνατό. Θα… ξενερώσω αρκετούς αλλά βλέπω τους Ρώσους να περνάνε. Μπορεί να μην πείθουν κανέναν μέχρι στιγμής , μπορεί οι απουσίες του Ντζαγκόεφ και του Ντενίσοφ να είναι κομβικές , αλλά έχουν την εμπειρία του θεσμού, την παράδοση (3-1-0) και κάτι τους χρωστά και η μοίρα(βλ. Euro Πολωνίας)…

Περιμένω αυτή την φορά να αιφνιδιάσουν τον ήδη αγχωμένο αντίπαλο τους και θα ρισκάρω στον άσο από ημίχρονο ( 3 μονάδες πληρώνει στον ΟΠΑΠ), άλλωστε οι Ρώσοι έχουν πάντα γκολ στο πρώτο ημίχρονο την 3η αγωνιστική των τεσσάρων Euro που έχουν πάρει μέρος!!!

Οι Ουαλοί μέχρι στιγμής έχουν ρέντα , και δείχνουν ότι είναι ομάδα του Μπέιλ. Αν δεν σκοράρει με… φάουλ ο σταρ της Ρεάλ, σφίξαμε!!!Θα πάνε το ματς στην δύναμη και τον τσαμπουκά , αλλά θα βρουν απέναντί τους επίσης δύναμη και εκεί κάπου θα χαθεί η μπάλα, για τους άπειρους νησιώτες. Το 1-0 σκορ για την ρωσική «αρκούδα», φαντάζει πιθανό σκορ και πληρώνει 5,10 στον ΟΠΑΠ. Για το φινάλε έχουμε και κορνεράκια. Οι δύο ομάδες έχουν Μ.Ο όρο στο Euro 7,3!!!Το όριο στον ΟΠΑΠ είναι στα 8,5 και το 2,40 του under βγάζει μάτια.

 

EURO Τελευταία Νέα