Αγγλικά κόρνερ

Gazzetta team
Αγγλικά κόρνερ

bet365

Το γεγονός ότι πρόκειται για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, μας προδιαθέτει για πίεση από κάποια ομάδα -ή μπορεί και τις δύο- μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Ειδικά σε αυτόν τον όμιλο, τον δεύτερο, που όλες οι ομάδες έχουν ελπίδες πρόκρισης.

Γράφει ο Σάββας Σπανούδης

Το κοντινό σουτ του Στάριτζ στο 92’ της συνάντησης με την Ουαλία την Πέμπτη έφερε την Αγγλία στην κορυφή του γκρουπ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει αυτομάτως και πρόκριση για την ομάδα του Χόγκσον (Αγγλία). Αν χάσει απόψε στις 22:00 από τη Σλοβακία, και την ίδια ώρα η Ρωσία νικήσει την Ουαλία, τότε Αγγλία και Ρωσία ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση.

Το μεταξύ τους ματς (Αγγλίας και Ρωσίας) είχε λήξει 1-1, οπότε η τελική τους θέση θα κριθεί από το ποιος θα έχει την καλύτερη διαφορά τερμάτων. Αν και εκεί υπάρχει ισορροπία, αν π.χ. η Αγγλία χάσει 1-0 και η Ρωσία νικήσει 1-0, τότε το επόμενο κριτήριο θα είναι το fair play, δηλαδή οι κάρτες που θα έχουν πάρει.

To Eυρωπαϊκό το ζεις καλύτερα σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ

Η Ουαλία προκρίνεται απευθείας με ισοπαλία αν την ίδια ώρα η Σλοβακία δεν νικήσει την Αγγλία. Ή φυσικά με νίκη. Η Σλοβακία περνάει απευθείας αν κερδίσει, αλλά και με ισοπαλία αν η Ρωσία νικήσει την Ουαλία. Αν χάσει, θα περιμένει θετικό αποτέλεσμα από τους Ουαλούς ούτως ώστε να παραμείνει τρίτη και να περιμένει τη βαθμολογία των τρίτων.
Στα δύο ματς της προηγούμενης, δεύτερης, αγωνιστικής του ομίλου, εκτελέστηκαν συνολικά 23 κόρνερ: έντεκα στο Ρωσία (6) - Σλοβακία (5) και δώδεκα στο Αγγλία (9) - Ουαλία (3).

Ποντάρουμε στο over 10.5 κόρνερ (1.90 στον ΟΠΑΠ) στην αποψινή μονομαχία της Σλοβακίας με την Αγγλία.

 

EURO Τελευταία Νέα