«Υπογράψαμε με ελληνική ομάδα», λέει ο μάνατζερ του Ταρέμι

«Υπογράψαμε με ελληνική ομάδα», λέει ο μάνατζερ του Ταρέμι

bet365

Με νέες δηλώσεις του ο μάνατζερ του Μεντί Ταρέμι υποστηρίζει ότι ο 24χρονος Ιρανός επιθετικός έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με ελληνική ομάδα!

«Υπογράψαμε διετές συμβόλαιο με Έλληνα εκπρόσωπο που ήρθε στην Τεχεράνη. Ο Ταρεμί τώρα περιμένει να αποκτήσει άδεια εργασίας και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για την Ελλάδα», υποστήριξε ο μάνατζερ του Ταρέμι, Αμπντολασαμάντ Εμπραχίμι, δίχως να κατονομάσει την ελληνική ομάδα με την οποία έχει επέλθει συμφωνία.

Ο Τύπος στο Ιράν έχει αναφερθεί σε δύο ελληνικές ομάδες, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να προχωράει σε περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ δεν αποκλείεται να είναι άλλος ο ελληνικός σύλλογος στον οποίο θα καταλήξει ο Ιρανός επιθετικός.

Την ίδια ώρα ο 24χρονος φορ εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. «Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί στα top ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση σε αυτό. Μελετάω τις προσφορές που έχω και θα επιλέξω την επόμενη ομάδα μου στις αμέσως επόμενες εβδομάδες. Τώρα είμαι 24 χρονών και αρχίζει να γίνεται αργά το βήμα μου στην Ευρώπη, γιατί θέλω να εξελιχθώ και να γίνω ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής», δήλωσε ο Μεντί Ταρέμι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα