«Ημέρα του Πατέρα»: Οι χαζομπαμπάδες του ΠΑΟΚ (pics)

«Ημέρα του Πατέρα»: Οι χαζομπαμπάδες του ΠΑΟΚ (pics)

«Ημέρα του Πατέρα»: Οι χαζομπαμπάδες του ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Δεν είναι πολλοί οι χαζομπαμπάδες του ΠΑΟΚ, που γιόρτασαν την σημερινή «ημέρα του Πατέρα». Κάποιοι με αναρτήσεις στα social media, κάποιοι κάπως αλλιώς, πάντως το γιόρτασαν…

Οι μπαμπάδες στον ΠΑΟΚ είναι κυρίως οι ξένοι. Αυτοί αποφασίζουν να παντρευτούν σε μικρή ηλικία και να αποκτήσουν παιδιά. Αν δει κανείς το ρόστερ της ομάδας θα διαπιστώσει, ότι ο Γιάννης Σκόνδρας από τους Έλληνες έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Πρόσφατα προστέθηκε και ο Στέλιος Μαλεζάς.

Οι υπόλοιποι Έλληνες, προς το παρόν, το… αποφεύγουν, σε αντίθεση με τους ξένους της ομάδας.

Γκάρι Ροντρίγκες, Ρόμπερτ Μακ, Εργκίς Κάτσε, Ερικ Σάμπο, Εγιάλ Γκολάσα είναι παντρεμένοι και έχουν γίνει μπαμπάδες. Στη λίστα αυτή ανήκαν μέχρι τώρα και οι Ντίμιταρ Μπερπάτοφ, Μιγκέλ Βίτορ, όπως και αρκετοί άλλοι ξένοι που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από την ομάδα, ενώ μπαμπάς δύο πανέμορφων κοριτσιών είναι και ο προπονητής του Δικεφάλου, Βλάνταν Ίβιτς.

Χρόνια πολλά, λοιπόν, στους χαζομπαμπάδες του ΠΑΟΚ…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα