Νέα σενάρια για Ράσιτς και Παναθηναϊκό

Νέα σενάρια για Ράσιτς και Παναθηναϊκό

Νίκος Μαρούδας
Νέα σενάρια για Ράσιτς και Παναθηναϊκό

bet365

Στο προσκήνιο φέρνουν και πάλι για τον Παναθηναϊκό το όνομα του Φεντερίκο Ράσιτς, στην Αργεντινή...

Νέα σενάρια από την Αργεντινή, θέλουν τον Παναθηναϊκό να εξετάζει εκ νέου την περίπτωση του Φεντερίκο Ράσιτς. Πρόκειται για 24χρονο επιθετικό της Χιμνάσια Λα Πλάτα, ο οποίος φερόταν να απασχολεί τους «πράσινους» και τον περασμένο Μάιο.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της εφημερίδας «El Dia», ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται εκ νέου στο στόχαστρο του «τριφυλλιού». Ο ύψους 1,98 μ. επιθετικός, έχει Κροατικό διαβατήριο και σύμφωνα με τους Αργεντινούς απασχολεί και την Ντεπορτίβο Κάλι.

Ο Ράσιτς, ξεκίνησε την καριέρα του στην Χιμνάσια, τον Φλεβάρη του 2014 βρέθηκε δανεικός στην Άμκαρ της Ρωσίας, την επόμενη σεζόν στην Άρσεναλ Σαραντί και πάλι ως δανεικός και την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε εκ νέου στην Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα