Επιβεβαίωση και ραντεβού με Επστάιν!

Νίκος Μαρούδας
Επιβεβαίωση και ραντεβού με Επστάιν!

bet365

Συνάντηση της Κέρκυρας με τον εκπρόσωπο του Ντένις Επστάιν θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα την Δευτέρα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr που αποκάλυψε το ενδιαφέρον των Φαιάκων για τον Γερμανό. Στο νησί του Ιονίου βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής!

Να επαναφέρει στο νησί τον Ντένις Επστάιν θέλει η Κέρκυρα, η οποία βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον ποδοσφαιριστή και την Δευτέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον εκπρόσωπό του. Η εξέλιξη αυτή, επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr, που αποκάλυψε το ενδιαφέρων των Φαιάκων για τον 30χρονο εξτρέμ.

Σύμφωνα τώρα με νεότερες πληροφορίες του gazzetta.gr, η υπόθεση παραμένει δύσκολη. Την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ της διοίκησης και του εκπροσώπου του Γερμανού ώστε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Αυτή την στιγμή οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά στο οικονομικά, όπως και η διάθεση από τις δύο πλευρές να καλυφθεί. Δεδομένα, τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα στα μέσα της εβδομάδας, με τον ποδοσφαιριστή για την ώρα να μην είναι ούτε κοντά, αλλά ούτε και μακριά...

Επίσης, ο Μιχάλης Γρηγορίου θέλει τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Τον ήθελε και πριν δύο καλοκαίρια, τον θέλει και τώρα. Αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και στις συζητήσεις που θα υπάρξουν από Δευτέρα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Στο νησί ο Επστάιν

Από εκεί και πέρα, ο ίδιος ο Γερμανός βρίσκεται ήδη στην Κέρκυρα. Στο νησί έφτασε την Κυριακή, ώστε να περάσει λίγες μέρες χαλάρωσης, καθώς εκεί έχει πολλούς φίλους. Ωστόσο, οι διακοπές δεν θέλουν πολύ να συνδυαστούν και με δουλειά!

Μπορεί αυτή τη στιγμή να απολαμβάνει τις διακοπές του στο νησί, όμως κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μεσοβδόμαδα να κληθεί στα γραφεία της ΠΑΕ ώστε να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της επιστροφής του στους Φαίακες. Φυσικά, μπορεί να γίνει και ακριβώς το αντίθετο, αν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη στο ραντεβού της Δευτέρας...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα