Ερχεται με... μια ιστορία να μας πει ο Ρομπέρτο (pic)

Ερχεται με... μια ιστορία να μας πει ο Ρομπέρτο (pic)

Ερχεται με... μια ιστορία να μας πει ο Ρομπέρτο (pic)

bet365

Ο Ρομπέρτο έρχεται στην Αθήνα, όπου η λογική λέει πως δεν θα κάτσει και πολύ στην ελληνική πρωτεύουσα.

Η Εσπανιόλ φέρεται να είναι η επόμενη ομάδα του Ρομπέρτο, μιας κι ο Ολυμπιακός πέφτει πολύ στις απαιτήσεις του ώστε να υλοποιήσει την επιθυμία του παίκτη να αγωνίζεται στην πατρίδα του.

Αυτό που θέλει ο Ρομπέρτο δεν είναι τίποτα άλλο από το να είναι κοντά στα δύο του παιδιά. Και αυτό στον Ολυμπιακό το σέβονται στον υπέρτατο βαθμό. Πάνω από τα χρήματα μπαίνει το ανθρώπινο στοιχείο, η κατανόηση κι η εκτίμηση σε έναν άνθρωπο που υπηρέτησε, τίμησε και τιμά το συμβόλαιό του.

Ο Ρομπέρτο, λοιπόν, έχοντας ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές του διακοπές, έρχεται στην Αθήνα με... μια ιστορία να μας πει. Μόνο που αυτή τη φορά το τέλος αυτής της αναμένεται να έχει απόχρωση αποχώρησης.

«Όπως λέει το μπλουζάκι μου... "όλοι έχουμε μια ιστορία να πούμε"... στο δρόμο για την Αθήνα», γράφει ο Ρομπέρτο, ο οποίος θα περάσει κανονικά τα ιατρικά και τα εργομετρικά αύριο στο Ρέντη, ενώ την Τρίτη θα πετάξει για την Αυστρία, μέχρι να επέλθει η συμφωνία πόυ θα τον βάλει στο δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα του.΄

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα