Tο late γκολ και η ισοπαλία

Gazzetta team
Tο late γκολ και η ισοπαλία

bet365

Τα γκολ στα τελευταία λεπτά έχουν γίνει viral στο φετινό EURO και ο ρυθμός δεν αναμένεται να αλλάξει τώρα, που αρχίζει η τρίτη αγωνιστική και κάθε ματς μπορεί να κρίνει μία πρόκριση.

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΥΚΑΚΗΣ

Αισίως, λοιπόν, φτάσαμε στο φινάλε των ομίλων. Η Ουκρανία είναι η μοναδική ομάδα που έχει αποκλειστεί και με τη βούλα, η Ιταλία η μόνη που εξασφάλισε την πρώτη θέση. Αρχή απόψε στην τελευταία στροφή κάνει ο πρώτος όμιλος, με δύο ματς στις 22.00. Ρουμανία – Αλβανία στη Λυών και Ελβετία – Γαλλία στη Λιλ.

Στο Ρουμανία – Αλβανία η κατάσταση είναι λίγο – πολύ απλή. Και οι δύο, για να έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες πρόκρισης μέσω της τρίτης θέσης, χρειάζονται νίκη. Ισοπαλία ή ήττα θα είναι καταστροφική, τόσο για τους μεν όσο και για τους δε. Οι Ρουμάνοι έχουν παίκτες με καλύτερη τεχνική κατάρτιση, αλλά τους λείπει προσωπικότητα. Οι Αλβανοί είναι δουλεμένοι, αλλά σε ποιότητα υστερούν. Το ματς… καίει από όπου κι αν το πιάσεις και δεν προσφέρεται για σοβαρές προβλέψεις. Το μόνο που έχει ενδιαφέρον εδώ είναι το ποντάρισμα σε late γκολ, που είναι και της μόδας στη φετινή διοργάνωση.

To Eυρωπαϊκό το ζεις καλύτερα σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ

Να σημειωθεί κάποιο τέρμα μετά το 70’ είναι μια περίπτωση και οι αποδόσεις ανά δεκάλεπτο είναι αρκετά ελκυστικές. Συμβαίνει συνεχώς από την πρεμιέρα του τουρνουά. Το έκαναν προχθές οι Τσέχοι και χθες οι Ούγγροι, ενώ θα μπορούσε να συμβεί και με την Πορτογαλία, με το χαμένο πέναλτι του Ρονάλντο. Αντίστοιχα, βέβαια, μπορεί κάποιος να δει το «ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ», ποντάροντας στο δεύτερο 45λεπτο. Ο ΟΠΑΠ προσφέρει τη συγκεκριμένη επιλογή στο 1.98.

Κατά κάποιο τρόπο απλά είναι τα πράγματα και στο Ελβετία - Γαλλία. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι Γάλλοι θέλουν την πρώτη θέση, που τους εξασφαλίζει ένα κάρο πλεονεκτήματα μέχρι τον τελικό, και την κερδίζουν ακόμα και με ισοπαλία. Το «Χ» μοιάζει βολικό, καθώς φέρνει παράλληλα τους Ελβετούς δεύτερους. Το μόνο που μπορεί να «χαλάσει» το σενάριο είναι μια νίκη της Αλβανίας στο άλλο ματς. Στην περίπτωση αυτή οι Ελβετοί βγαίνουν δεύτεροι ακόμα κι αν ηττηθούν. Κλασικό παιχνίδι για live, ενώ μια λύση με θεωρητικά λιγότερο ρίσκο είναι το «Χ» στο ημίχρονο (1.70 στον ΟΠΑΠ).

 

EURO Τελευταία Νέα