«Έπιασε» τον Μπατιστούτα ο Μέσι που σπάει τα ρεκόρ και στις ασίστ! (vid)

Gazzetta team
«Έπιασε» τον Μπατιστούτα ο Μέσι που σπάει τα ρεκόρ και στις ασίστ! (vid)

bet365

Η Αργεντινή επικράτησε με 4-1 της Βενεζουέλας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa America, με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει ιστορικής σημασίας γκολ, φτάνοντας τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα στην πρώτη θέση των all-time σκόρερς της «αλμπισελέστε».

Απόλυτα ικανοποιημένος θα πρέπει να αποχώρησε από Gillette Stadium ο Λιονέλ Μέσι. Η Αργεντινή κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Copa America, ενώ ο ίδιος είχε συμμετοχή στα 3 από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του.

Ωστόσο ο Λίο έχει ακόμα ένα σοβαρό λόγο να χαίρεται. Χάρη στο τέρμα που σημείωσε στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης, ο σούπερ σταρ της ομάδας του Τάτα Μαρτίνο έφτασε τα 54 γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και πλέον «έπιασε» τον Γκαμπιέλ Μπατιστούτα στην πρώτη θέση όλων των εποχών.

Έπειτα από 11 χρόνια παρουσίας την «αλμπισελέστε» αλλά και 111συμμετοχές ο 28χρονος Μέσι έφτασε τον «Μπατιγκόλ», ο οποίος είχε σημείωσε τον ίδιο αριθμό τερμάτων σε ηλικία 33 ετών και έπειτα από 78 εμφανίσεις.

Παράλληλα με τις δύο ασίστ που μοίρασε σε Ιγκουαΐν και Λαμέλα, ο Λίο έφτασε τις 8 συνολικά στα Copa America, και πλέον το ονομα του φιγουράρει στην πρώτη θέση όλων των εποχών στη σχετική κατηγορία της διοργάνωσης.

 

Τελευταία Νέα