Μπέιλ: «Έχουμε την τύχη μας στα χέρια μας»

Μπέιλ: «Έχουμε την τύχη μας στα χέρια μας»

Gazzetta team
Μπέιλ: «Έχουμε την τύχη μας στα χέρια μας»

bet365

Αισιόδοξος αναφορικά με τις πιθανότητες της Ουαλίας να κερδίσει το παιχνίδι κόντρα στη Ρωσία και να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Euro της Γαλλίας, εμφανίστηκε ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Η Ουαλία μπορεί να γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Αγγλία στη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro, ωστόσο η νίκη της πρεμιέρας κόντρα στη Σλοβακία της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει ακόμα σε πρόκριση με νίκη απέναντι στην ήδη αποκλεισμένη Ρωσία.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου το μεγάλο αστέρι των «Κόκκινων Δράκων», Γκάρεθ Μπέιλ, δήλωσε αισιόδοξος τονίζοντας πως οι Ουαλοί θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την πρόκριση.

«Ένα ολόκληρο έθνος στηρίζει τις ελπίδες του σε εμάς. Οι φίλαθλοι που βρίσκονται μέσα στο γήπεδο, έξω από αυτό, αλλά και πίσω στην Ουαλία. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και για εμάς, αλλά κυρίως τον κόσμο μας. Είμαι σίγουρος πως θα το κάνουμε. Θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι απέναντι στη Ρωσία. Θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στη νίκη. Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει σκληρά και ακριβώς αυτό θα κάνουμε μέχρι τη στιγμή που θα σταματήσουμε να παίζουμε. Σίγουρα θα έχουμε αρκετή πίεση, όπως άλλωστε και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, όμως νομίζω πως διαχειριστήκαμε πολύ καλά τον παράγοντα πίεση μέχρι τώρα», ανέφερε αρχικά ο άσος της Ρεάλ και συνέχισε:

«Νιώθουμε πιο άνετα πλέον έχοντας και την εμπειρία και των προηγούμενων δύο αγώνων. Είμαστε αισιόδοξοι και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Μετά την ήττα από την Αγγλία ήμασταν απογοητευμένοι, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Είχαμε όμως μια συζήτηση και πλέον αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν. Η τύχη μας βρίσκεται στα χέρια μας. Αν κάποιος μας έδινε αυτό το σενάριο πριν από την έναρξη της διοργάνωσης θα το δεχόμασταν με μεγάλη χαρά. Έχουμε ακόμα ένα ματς για να τα δώσουμε όλα και είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή την εξέλιξη».

 

EURO Τελευταία Νέα