Μακ: «Αλήθεια, με θυμάσαι;»

Μακ: «Αλήθεια, με θυμάσαι;»

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ σχεδιάζει να σκοράρει τη Δευτέρα εναντίον του πρώην συμπαίκτη του, Τζόε Χαρτ, και στη συνέχεια να του πει: «Αλήθεια, με θυμάσαι;».

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν στην ακαδημία της Μάντσεστερ Σίτι όταν ο Χαρτ έκανε τις πρώτες εμφανίσεις του ως ο Νο1 της ομάδας και τώρα ανυπομονεί να συναντήσει τον Άγγλο τερματοφύλακα στο Σεντ Ετιέν.

Επαφή ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές δεν υπάρχει, αλλά όπως λέει ο εξτρέμ της Σλοβακίας σχεδιάζει να του θυμίσει αρκετές από τις ικανότητες του. «Λατρεύω το διάστημα που ήμουν στο Μάντσεστερ. Πήγα σε ηλικία 15 ετών. Ήταν πολύ δύσκολο να φύγω από την οικογένεια και το σπίτι μου, αλλά μπορώ να πω ότι η Σίτι μου έμαθε πως να παίζω ποδόσφαιρο», λέει λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση, Αγγλίας – Σλοβακίας, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Euro της Γαλλίας.

«Δεν ξέρω πολύ καλά τον Τζόε Χαρτ. Τον γνωρίζω μόνο για να του πω “γειά σου”, όποτε ελπίζω να μπορέσω να σκοράρω εναντίον του και έτσι να τον αναγκάσω να με θυμηθεί ακόμη περισσότερο», προσθέτει ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής, που στις ακαδημίες της Σίτι συνυπήρξε με τον Ντάνιελ Στάριτζ και τον Βλάντιμιρ Βάις. «Ξαφνιάσαμε αρκετούς με τη νίκη μας επί της Ρωσίας και τώρα ελπίζουμε να κάνουμε το ίδιο εναντίον της Αγγλίας», δηλώνει ο Μακ.

 

EURO Τελευταία Νέα