«Βούλιαξε» το Parc des Princes για Ρονάλντο (pics)

«Βούλιαξε» το Parc des Princes για Ρονάλντο (pics)

Αντώνης Σαούλης
«Βούλιαξε» το Parc des Princes για Ρονάλντο (pics)

bet365

Δεν ξανάγινε! Απίστευτος συνωστισμός στο γήπεδο της Παρί για το ματς της Πορτογαλίας και την άφιξη του σούπερ σταρ, Κριστιάνο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ

Στην πρεμιέρα του Euro και της Γαλλίας υπήρχαν αρκετοί δημοσιογράφοι στην waiting list που βρήκαν θέση τελικά στο γήπεδο. Το ίδιο συνέβη και στο πιο εμπορικό παιχνίδι μέχρι στιγμής (Γερμανία-Πολωνία). Ομως σε κανένα από τα δύο ματς δεν έπαιζε ο απόλυτος σούπερ σταρ του τουρνουά. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Με την Πορτογαλία ν' αντιμετωπίζει την Αυστρία στο «Parc des Princes» όλος ο κόσμος έστρεψε την προσοχή του στο Παρίσι. Παρά το γεγονός ότι το ματς ήταν προγραμματισμένο για τις 22:00 εντούτοις δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο άρχισαν να φτάνουν στο Media Centre του γηπέδου από τις 15:00!

Από τις 19:00 είχε αρχίσει να... βουλιάζει πλέον μιας και υπήρχαν δημοσιογράφοι και φωτογράφοι από όλον τον κόσμο. Ουσιαστικά δεν υπήρχε καν waiting list μιας και όλες οι θέσεις είχαν καλυφθεί από πολύ νωρίς. Δεν υπήρχαν non-show γιατί πολύ απλά θ' αγωνιζόταν ο Κριστιάνο. Μια τεράστια αίθουσα γέμισε για να καλύψει το δεύτερο παιχνίδι του Πορτογάλου.

Από την Ισπανία ειδικοί απεσταλμένοι οι οποίοι ακολουθούν αποκλειστικά τον Ρονάλντο (λόγω Ρεάλ). Από την Ασία και κυρίως την Ιαπωνία και την Κίνα δημοσιογράφοι για να καλύψουν ένα παιχνίδι του Κριστιάνο. Από την Αμερική επίσης. Δεν χωράει αμφιβολία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο απόλυτος σταρ του τουρνουά.





 

EURO Τελευταία Νέα