Θέμα από το... πουθενά με Κάλα

Θέμα από το... πουθενά με Κάλα

Θέμα από το... πουθενά με Κάλα

bet365

Δεν υπάρχει κανένα θέμα, πολύ περισσότερο συμφωνία, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Χουάν Κάλα. Στόχος παραμένει ο Φερνάντο Βαρέλα.

Ξαφνικά δημοσιεύματα έφεραν τον ΠΑΟΚ να έχει προχωρημένες επαφές με τον Χουάν Κάλα. Ένα θέμα που, μάλλον, δεν υφίσταται από την στιγμή που ο Δικέφαλος δεν έχει εξετάσει, πολύ περισσότερο προχωρήσει σε συμφωνία, τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Στον ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαροι σε ότι αφορά το θέμα του κεντρικού αμυντικού:

"Στόχος παραμένει ο Βαρέλα", λένε καθώς ο 29χρονος Πορτογάλος (με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι) έχει εκείνα τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Βλάνταν Ίβιτς και δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή στο ρόστερ της ομάδας.

Οι συζητήσεις με την Στεάουα συνεχίζονται για την αγορά του Φερνάντο Βαρέλα, με τον ΠΑΟΚ να θέλει να φέρει την υπόθεση στα δικά του μέτρα και οικονομικά δεδομένα.

Ακόμη και αν δεν προχωρήσει το θέμα του Πορτογάλου, ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να ψάχνει παίκτη με τα ίδια αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα