Πογκμπά: «Περεξηγήθηκε η χειρονομία μου, απλά πανηγύριζα»

Πογκμπά: «Περεξηγήθηκε η χειρονομία μου, απλά πανηγύριζα»

Gazzetta team
Πογκμπά: «Περεξηγήθηκε η χειρονομία μου, απλά πανηγύριζα»

bet365

Η χειρονομία του Πογκμπά μετά το γκολ του Παγιέ κόντρα στην Αλβανία προκάλεσε αρκετή συζήτηση, ωστόσο ο Γάλλος μέσος ξεκαθάρισε πως η κίνησή του παρερμηνεύτηκε χωρίς λόγο, μιας και απλώς πανηγύριζε έντονα.

Τρέχοντας να πανηγυρίσει το γκολ του συμπαίκτη του, Ντιμίτρι Παγιέ, στην καθυστερήσεις του αγώνα απέναντι στην Αλβανία, ο φακός συνέλαβε τον Πολ Πογκμπά να κάνει μία ανάρμοστη χειρονομία, ωστόσο ο ίδιος με διευκρινιστικές του δηλώσεις ξεκαθάρισε πως η κίνηση των χεριών του απλώς παρερμηνεύτηκε.

«Με την κίνηση μου προσπάθησα απλώς να περιγράψω τη χαρά μου για το γκολ. Πάντα πανηγυρίζω χρησιμοποιώντας και τα χέρια μου. Είναι μία συνήθεια που έχω. Η χειρονομία μου στο γκολ του Παγιέ προκάλεσε έντονη συζήτηση και από την πλευρά μου θέλω ειλικρινά να ξεκαθαρίσω πως όποια και αν είναι η αποτύπωσή της μέσα από την κάμερα, η κίνηση αυτή δεν απευθυνόταν σε κάποιο πρόσωπο, ούτε έκρυβε οργή. Ήμουν τρομερά χαρούμενος εκείνη τη στιγμή με το τελικό αποτέλεσμα και εκείνη τη στιγμή κοίταξα προς την εξέδρα, όπου ήξερα πως βρίσκονταν η μητέρα και τα αδέρφια μου. Πανηγύρισα όπως κάνω πάντα, με σφιγμένες τις γροθιές μου και τα χέρια υψωμένα», ήταν η τοποθέτηση του χαφ της Γιουβέντους, ενώ και ο μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα, υπερασπίστηκε τον πελάτη του, σε πιο έντονο ύφος.

«Ήταν απλά ένα τελετουργικό που είχε σχεδιάσει με τα αδέρφια του. Θα πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τον Πογκμπά και την δημοφιλία του. Αυτή η ανοησία από τα μέσα πρέπει να σταματήσει άμεσα».

 

EURO Τελευταία Νέα