Eίχαν προσχεδιάσει τη διακοπή και τα επεισόδια οι Κροάτες! (pic)

Eίχαν προσχεδιάσει τη διακοπή και τα επεισόδια οι Κροάτες! (pic)

Gazzetta team
Eίχαν προσχεδιάσει τη διακοπή και τα επεισόδια οι Κροάτες! (pic)

bet365

Προσχεδιασμένα φαίνεται πως ήταν τα επεισόδια και η διακοπή που προκάλεσαν οι Κροάτες χούλιγκανς στην αναμέτρηση της χώρας τους με την Τσεχία.

Τη στιγμή που οι Κροατία βρισκόταν ακόμα μπροστά στο σκορ με 2-1 απέναντι στην Τσεχία, Κροάτες χούλιγκανς προκάλεσαν επεισόδια στο «Ζοφρουά Γκισάρ» πετώντας κροτίδα σε υπάλληλο ασφαλείας του γηπέδου, αλλά και καπνογόνα προς την αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ να διακόψει προσωρινά το ματς.

Πλέον η Κροατία κινδυνεύει με βαριά καμπάνια από την UEFA, ενώ και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Άντε Κάτσιτς, χαρακτήρισε τρομοκράτες τη συγκεκριμένη μερίδα οπαδών. Πάντως σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ειδικά στα μέσα της χώρας, τα επεισόδια φαίνεται πως ήταν προσχεδιασμένα. Ο Τύπος της Κροατίας εξέφραζε απ' ότι φαίνεται τις τελευταίες ημέρες τις ανησυχίες του για προβοκάτσια από ριζοσπαστικό γκρουπ φιλάθλων της Κροατίας στην αναμέτρηση κόντρα στην Τσεχία και οι φοβίες επαληθεύτηκαν δυστυχώς.

Η συγκεκριμένη μερίδα οπαδών φαίνεται πως βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με την Ομοσπονδία, αλλά και με υψηλόβαθμα στελέχη του κροατικού ποδοσφαίρου, ενώ μάλιστα σε ανάρτηση που κυκλοφόρησε μερικές ώρες πριν από το ματς στο «Ζοφρουά Γκισάρ», οι Κροάτες χούλιγκανς εμφανίζονται να είχαν συνεννοηθεί με ακρίβεια τα σημεία που θα βρίσκονταν οι δυνάμεις τους στις εξέδρες, επιβεβαιώνοντας πως η δράση τους ήταν καλά προσχεδιασμένη.

 

EURO Τελευταία Νέα