«Deal Ολυμπιακού με Εσπανιόλ για Ρομπέρτο»

Δημήτρης Τομαράς
«Deal Ολυμπιακού με Εσπανιόλ για Ρομπέρτο»

bet365

Οι Ισπανοί κάνουν λόγο για δεδομένη και... τελειωμένη συμφωνία της Εσπανιόλ με τον Ολυμπιακό για τον Ρομπέρτο, που ήταν εδώ και μέρες σε καθεστώς αποχώρησης.
Θέμα ωρών είναι σύμφωνα με ισπανικές πηγές η ανακοίνωση της απόκτησης του Ρομπέρτο από την Εσπανιόλ. Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με τον ισπανικό σύλλογο και ο έμπειρος κίπερ γυρίζει στην πατρίδα του, όπως ήταν η επιθυμία του και την σεβάστηκαν οι ερυθρόλευκοι με κάθε τρόπο.
Ο πρώην πλέον αρχηγός των Πειραιωτών θα συνεργαστεί με τον Κίκε Φλόρες, τον οποίο ξέρει καλά και ενώ φαίνεται να έχει πάρει και τις εγγυήσεις του για τον χρόνο συμμετοχής του. Ως προς το ύψος του deal έχει διαρρεύσει το ποσό των 3,5 - 4 εκατ. ευρώ. Ο Ρομπέρτο εδώ και αρκετό διάστημα φαινόταν να είχε τάσεις επιστροφής στην Ισπανία και για οικογενειακούς λόγους. Εφόσον επισημοποιηθεί η αποχώρησή του οι πρωταθλητές Ελλάδας θα πλαισιώσουν τον Στέφανο Καπίνο με έναν πεπειραμένο πορτιέρο. Μέχρι αυτήν την ώρα ο Ολυμπιακός δεν έχει επιβεβαιώσει τις σχετικές πληροφορίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα