Ο Μουρίνιο... φοβάται την κόντρα με τον Γκιγκς!

Ο Μουρίνιο... φοβάται την κόντρα με τον Γκιγκς!

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Μουρίνιο... φοβάται την κόντρα με τον Γκιγκς!

bet365

Δημοσίευμα του βρετανικού Τύπου παρουσιάζει μια ... νέα πτυχή του χαρακτήρα του Ζοσέ Μουρίνιο, αφού, τονίζει πως ο Πορτογάλος φοβάται ενδεχόμενη κόντρα με τον Ράιαν Γκιγκς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θεωρεί ιδανική λύση την αποχώρηση του Ουαλού από τον σύλλογο!

Ο Γκιγκς, όντας βοηθός, τόσο του Ντέιβιντ Μόγιες, όσο και του Λουίς Φαν Χάαλ από το 2013, έχοντας υπηρετήσει την ομάδα και ως πρώτος προπονητής για λίγα παιχνίδια στο φινάλε της σεζόν 2013-2014, ήθελε να συνεχίσει να βρίσκεται στη Γιουνάιτεντ από το πόστο του πρώτου βοηθού.

Με την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο, αυτό δεν μπορεί να γίνει, από τη στιγμή που ο «special one» θέλει τον επί χρόνια βοηθό και καλό του φίλο, Ρουί Φαρία, επομένως, ο Ουαλός θρύλος των «κόκκινων διαβόλων» θεωρεί πως έτσι υποβιβάζεται σε χαμηλότερο ρόλο, ό,τι κι αν διαλέξει.

Η «Daily Express» αναφέρει ότι η κατάσταση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που ο Μουρίνιο προτιμά να δει τον Γκιγκς ν' αποχωρεί οριστικά παρά να μένει σε κάποια θέση, αφού φέρεται να σκέφτεται πως μπορεί ο Ουαλός να τον κοντράρει!

Αυτό, είναι κάτι που δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα που έχει παρουσιάσει και που όλοι γνωρίζουν για τον ατρόμητο και γεμάτο αυτοπεποίθηση, Ζοσέ Μουρίνιο, με το ζήτημα της παραμονής ή όχι του Γκιγκς στο «Ολντ Τράφορντ» να μην ξεκαθαρίζει εδώ και καιρό...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα