Pro με την κοπέλα του! (pics & vid)

Αντώνης Σαούλης
Pro με την κοπέλα του! (pics & vid)

bet365

Η FanZone έχει ειδική αίθουσα με βιντεοπαιχνίδια και πετύχαμε Αγγλο ο οποίος έπαιζε Pro με την κοπέλα του αγνοώντας τα ματς που γινόντουσαν. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ

Τι ζητάς από τη ζωή; Μια καλή δουλειά και μια καλή κοπέλα που θα ξέρει να παίζει Pro. Ε, ο Αγγλος που πετύχαμε στην FanZone σίγουρα έχει το δεύτερο μιας και τους πετύχουμε να έχουν κλειστεί στην αίθουσα με τα video games και να παίζουν Pro! Πιθανότατα... έκλεβε εκκλησία ο φίλος μας αλλά προτιμούσε να κάτσει να παίξει ηλεκτρονικό παιχνίδι παρά να δει τα ματς που τα έδειχνε στα τεράστια μάτριξ.



Φυσικά η αίθουσα ήταν γεμάτη. Δεν μπορούσες να βρεις κενή θέση για να παίξεις και υπήρχε άνθρωπος που κρατούσε την σειρά. Το εντυπωσιακό της συγκεκριμένης αίθουσας όμως ήταν στο βάθος εκεί όπου γινόντουσαν τουρνουά Pro. Με ειδικές... βασιλικές καρέκλες για να απολαύσεις καλύτερα το παιχνίδι σου.



Η φάση ήταν μπύρα, Euro και Pro. Οπότε και την τέλεια κοπέλα να μην έχεις βρει που θα ξέρει να παίζει Pro μάλλον καλά θα περάσεις στην FanZone.

 

EURO Τελευταία Νέα