Οταν ο Ζλάταν ήταν νέος...

Gazzetta team
Οταν ο Ζλάταν ήταν νέος...

bet365

Τρελό αήττητο της Ισπανίας, Κροάτες και Τσέχοι σε μια μεγάλη αναμέτρηση και ο Ζλάταν απέναντι στους Ιταλούς θυμάται το... 2004!

Ιταλία - Σουηδία και οι Ατζούρι μπήκαν με φόρα στο Euro, καθώς επικράτησαν 2-0 του Βελγίου! Οι Ιταλοί τρέχουν αήττητο σερί κόντρα στους Σκανδιναβούς, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία με τον άσο να είναι στο 1.95! Η τελευταία νίκη της Σουηδίας ήταν σε φιλικό ματς τον Ιούνιο του 1998 με 1-0 και αν τα καταφέρει και σήμερα πληρώνει στο 4.50! Βέβαια, τα έξι τελευταία τους ραντεβού δεν είχαν clean sheet για την Ιταλία και το G.G. τιμάται στο 2.30!

Με τον Αντόνιο Κόντε στο τιμόνι της η Ιταλία είναι αήττητη σε 11 διαδοχικά παιχνίδια και η τελευταία της ήττα... χάνεται στο εφιαλτικό Μουντιάλ του 2014 όταν και ηττήθηκε από την Ουρουγουάη! Βέβαια, τη μοναδική φορά που κέρδισε τα δυο πρώτα ματς του Euro ήταν το 2000! Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι ο τελευταίος Σουηδός που σκόραρε απέναντι στην Ιταλία, αλλά αυτό συνέβη τον Ιούνιο του 2004 στο Euro. Nα βρει δίχτυα και σήμερα τιμάται στο 3.40!

Τσεχία - Κροατία και ο Νίκολα Κάλινιτς έχει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις, αφού ήταν ο πρωταγωνιστής στο τελευταίο ραντεβού τους, όταν και η Κροατία επικράτησε 4-2! Στο 3.05 να βρει δίχτυα ο Κροάτης και στο 2.05 να κερδίσει η ομάδα του! Τα έξι από τα οκτώ γκολ των μεταξύ τους αναμετρήσεων μπήκαν στο α' μέρος και το Οver 1.5 ημίχρονο είναι στο 3.50! Οι Τσέχοι μπήκαν με το αριστερό στη διοργάνωση, όμως ποτέ δεν έχουν αποτύχει να σκοράρει σε δυο διαδοχικά ματς για το Euro και το Οver 2.5 είναι στο 2.60! Αλλωστε, οι Κροάτες μόλις μια φορά απέτυχαν να σκοράρουν στα δέκα τελευταία ματς τους σε Euro, κόντρα στην Ισπανία το 2012! Ο Μόντριτς σκόραρε σε δυο διαδοχικές διοργανώσεις Euro, να βρει και σήμερα δίχτυα προσφέρεται στο 5.50

Ισπανία - Τουρκία σε ντέρμπι που η Τουρκία έχει να θυμάται μόλις μια νίκη στα δέκα ματς, έχοντας όμως και τέσσερις ισοπαλίες. Στο 1.55 ο άσος, στο 3.75 η ισοπαλία και στο 7.00 το διπλό! Μόλις ένα τέρμα έχουν δεχθεί οι Ιβηρες στις έξι τελευταίες συναντήσεις με την Τουρκία και το Ν.G. θα το βρούμε στο 1.53! Τρέχει αήττητο 13 αγώνων σε Εuro η Ισπανία έχοντας 10 νίκες και 3 ισοπαλίες, το καλύτερο στην ιστορία της διοργάνωσης. Αλλωστε, η τελευταία της ήττα... χάνεται το 2004 από την Πορτογαλία. Εξάλλου, έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στα 10 τελευταία στη διοργάνωση, από τον Αντόνιο Ντι Νατάλε το 2012! Ο Πικέ πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Ισπανία το 2009 κόντρα στους Τούρκους, ενώ με την Τσεχία ήταν το πρώτο σε μεγάλη διοργάνωση. Να βρει ξανά δίχτυα τιμάται στο 8.50!

 

Τελευταία Νέα