Γερμανία - Πολωνία 0-0

Γερμανία - Πολωνία 0-0

bet365

Γερμανία και Πολωνία δεν ρίσκαραν και κόλλησαν στο 0-0, που πιθανότατα τους δίνει και την πρόκριση στους «16» του EURO.

Γερμανία και Πολωνία ταλαιπώρησαν την μπάλα για μεγάλο διάστημα και στο τέλος βολεύτηκαν με την ισοπαλία 0-0, που πιθανότατα θα τους δώσει και την πρόκριση στους «16», έστω και μέσω της 3ης θέσης. Ο Μίλικ έχασε τις καλύτερες ευκαιρίες, ενώ αυτό ήταν το πρώτο 0-0 της Γερμανίας σε EURO μετά το 2004.

Οι παίκτες του Λεβ ξεκίνησαν καλύτερα, είχαν κατοχή, πίεσαν και δεν άφησαν τους Πολωνούς να πάρουν ανάσα. Η καλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 16' με την προβολή του Κρόος από εξαιρετική θέση στην περιοχή, τη στιγμή που οι παίκτες του Ναβάλκα δεν μπορούσαν με τίποτα να βγουν στην αντεπίθεση. Μετά το 20' οι Πολωνοί κατάφεραν να ισορροπήσουν, όμως και πάλι δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις. Η καλύτερη στιγμή μέχρι το ημίχρονο ήρθε στο 44' με τον Κεντίρα και μετά από κακό θέαμα, το 0-0 έμεινε πολύ φυσιολογικά.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον Μίλικ να χάνει τεράστια ευκαιρία, την καλύτερη στο ματς, όταν από κοντά βρήκε την μπάλα περισσότερο με τη... μύτη από κοντά και εκείνη πέρασε άουτ! Ο ρυθμός ήταν καλύτερος, ο Γκέτσε απείλησε στο 47', όμως και πάλι οι φάσεις ήταν μετρημένες. Μίλικ (59') και Κρόος (65') απείλησαν, πριν ο πρώτος χάσει νέα μεγάλη ευκαιρία στο 69', όταν μετά από γύρισμα του Γκροσίτσκι ολομόναχος στην περιοχή έκανε τσαφ από εξαιρετική θέση!

Πάλι καλά για τον ίδιο που η Πολωνία δεν τιμωρήθηκε, με τον Φαμπιάνσκι να βγάζει εντυπωσιακά το σουτ του Οζίλ στιγμές αργότερα και το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος, με τις ομάδες να χάνουν μόνο κάποιες μικροευκαιρίες. Έτσι, αμφότερες έχουν από 4 βαθμούς και δύσκολα θα μείνουν εκτός συνέχειας, με τους Γερμανούς να παραμένουν το μεγάλο φαβορί για την πρώτη φορά, έχοντας να αντιμετωπίσουν τη Β. Ιρλανδία.

Γερμανία (Γιόαχιμ Λεβ): Νόιερ, Χέβεντες, Μπόατενγκ, Χούμελς, Έκτορ, Κεντίρα, Κρόος, Μίλερ, Οζίλ, Ντράξλερ (72' Γκόμεζ), Γκέτσε (66' Σίρλε)

Πολωνία (Άνταμ Ναβάλκα): Φαμπιάνσκι, Πίσεκ, Γκλικ, Πάζνταν, Γιεντρέιτσικ, Μπλαζικόφσκι (80' Καπούστκα), Κριχόβιακ, Ματσίνσκι (76' Γιόντλοβιετς), Γκροσίτσκι (87' Πέτσκο), Μίλικ, Λεβαντόφσκι

 

EURO Τελευταία Νέα