Ουκρανία –Β. Ιρλανδία: Γκολ μετά την ανάπαυλα

Gazzetta team
Ουκρανία –Β. Ιρλανδία: Γκολ μετά την ανάπαυλα

bet365

Βήμα πρόκρισης επιδιώκει η Ουκρανία κόντρα στους ασθενέστερους Βορειοϊρλανδούς, που προβλημάτισαν στην πρεμιέρα.
ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ
ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΠΑΠ: 516
ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ: 1.48 – 3.35 – 6.25
ΩΡΑ/
TV: 19:00/ ΕΡΤ 1
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πάβελ Κράλοβετς (Τσεχία)
ΠΑΡΑΔΟΣΗ:
Αήττητη η Ουκρανία και στις τέσσερις μεταξύ τους συναντήσεις (2 νίκες, 2 ισοπαλίες), όλες σε επίσημα ματς. Τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση στις 06/09/2003 στο Ντόνετσκ με το ματς να λήγει 0-0.
Παρότι παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο η Ουκρανία κόντρα στους Γερμανούς, βγάζοντας το… λάδι στη «νάτσιοναλμανσαφτ», στο τέλος έμεινε από ενέργεια και γνώρισε την ήττα (0-2). Πολύ καλή η εμφάνισή των παικτών του Φομένκο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο… τράκαραν στον ετοιμοπόλεμο Νόιερ. Ο Ουκρανός τεχνικός ακολούθησε τη συμβουλή του Αντρέι Σεφτσένκο και χρησιμοποίησε τον επιθετικογενή Κοβαλένκο στα αμυντικά χαφ, αλλά ο νεαρός παίκτης της Σαχτάρ δεν μπόρεσε να φανεί κόντρα στους Γερμανούς. Απόψε ενδεχομένως να αποδειχθεί πιο χρήσιμος. Μόνος του στην επίθεση ο Ζοζούλια, ενώ το γεγονός ότι συνολικά η ομάδα έμεινε από ενέργεια μετά την ανάπαυλα, προκαλεί προβληματισμό.
Βρετανικό χαρακτήρισε το στυλ της Ουκρανίας ο Μάικλ Ο’Νιλ, εκλέκτορας της Βορείου Ιρλανδίας σε δηλώσεις του, καθώς κόντρα στη Γερμανία προσπάθησε να απειλήσει με βαθιές μπαλιές. Η ομάδα του από την άλλη δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα με την Πολωνία και γνώρισε δίκαια την ήττα. Το τελικό 1-0 ωστόσο δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. Ανασταλτικά ικανοποίησε, κυρίως στο πρώτο 45λεπτο, όμως πληρώθηκαν τα… άσφαιρα που έριξαν στην επίθεση. Μόνος του ο αρχηγός Ντέιβις που είχε ελεύθερο ρόλο, άφαντος ο στράικερ Κάιλ Λάφερτι και πρώτος σκόρερ της ομάδας στα προκριματικά. Πολύ κακός ο βαθμός που πήρε δημιουργικά και από την στιγμή που ο Ο’Νιλ προσαρμόζει τη σύνθεση στο στυλ του αντιπάλου, αναμένεται σήμερα το 3-5-2 με τον Γουόρντ δίπλα στον Λάφερτι. Πιθανότητες να χρησιμοποιηθεί έχει και ο χαφ-εξτρέμ της Λιντς, Ντάλας. «Για να κερδίσουμε, θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι της ζωής μας» υποστήριξε ο ομοσπονδιακός της τεχνικός.
ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
Ουκρανία (4-2-3-1): Πιάτοβ – Φεντέτσκι, Χατσερίντι, Ρακίτσκι, Σεβτσούκ – Στεπανένκο, Κοβαλένκο – Κονοπλιάνκα, Σιντόρτσουκ, Γιαρμολένκο – Ζοζούλια
Β. Ιρλανδία (3-5-2): ΜακΓκόβερν - ΜακΛάφλιν, ΜακΟλεϊ, Φέργκιουσον - Κάθκαρτ, Εβανς- Νόργουντ, Μπερντ, Ντέιβις – Λάφερτι, Γουόρντ
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Κρίσιμο ματς και για τις δυο ομάδες, εάν θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση. Δίκαιο φαβορί οι Ουκρανοί, αλλά επιθετικά μας μπέρδεψαν και δεν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε με κλειστά τα μάτια. Ελαφρυντικό για την απόδοσή τους στην πρεμιέρα το γεγονός ότι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές. Αναμένουμε παιχνίδι με σκληρά μαρκαρίσματα και αρκετά ισορροπημένο σε μεγάλη διάρκεια, λόγω του στυλ που εφαρμόζει ο Φομένκο. Οι Βορειοϊρλανδοί είναι αξιόμαχοι και μετά την μέτρια εμφάνιση της πρεμιέρας, πρόκειται να μπουν πιο πεισμωμένοι και αποφασιστικοί αυτή τη φορά. Αναλογιζόμενοι το γεγονός ότι αμφότερες προσπαθούν να ανοιχτούν μετά την ανάπαυλα και ότι οι Ουκρανοί έβγαλαν στο β’ μέρος σημάδια κόπωσης, θα πάμε στο ειδικό να έχει περισσότερα γκολ δεύτερο ημίχρονο στην αναμέτρηση (1.95 στον ΟΠΑΠ).
 

EURO Τελευταία Νέα