«Ο Κρισέτιτζ προτιμάει Παναθηναϊκό από Κροτόνε»

«Ο Κρισέτιτζ προτιμάει Παναθηναϊκό από Κροτόνε»

Νίκος Ρόλλας
«Ο Κρισέτιτζ προτιμάει Παναθηναϊκό από Κροτόνε»

bet365

Ιταλικό δημοσίευμα φέρνει ακόμη πιο κοντά τον Λορέντζο Κρισέτιτζ στον Παναθηναϊκό, καθώς προτιμά το εξωτερικό από την Serie A.

Η περίπτωση του Λορέντζο Κρισέτιτζ είναι μέσα σε αυτές που έχουν δουλέψει και έχουν προχωρήσει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να ντυθεί στα πράσινα.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα της Gazzetta Dello Sport την Πέμπτη, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως για τον 23χρονο μέσο που δεν αναμένεται να συνεχίσει στην Μπολόνια, ενδιαφέρον έχει δείξει και η Κροτόνε.

Ωστόσο η ιδέα του να πάει στην ομάδα που μόλις ανέβηκε στην Serie B, δεν φαίνεται να τον ψήνει ιδιαίτερα, σε αντίθεση με την πρόταση του Παναθηναϊκού, την οποία βλέπει με καλό... μάτι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα