Κινέζοι για τη Λίβερπουλ!

Κινέζοι για τη Λίβερπουλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Κινέζοι για τη Λίβερπουλ!

bet365

Το ποσό των 880 εκατ.ευρώ προσφέρει κινεζική εταιρεία για την εξαγορά των μετοχών της Λίβερπουλ! Γνωρίζουν για την προσφορά οι Αμερικανοί του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ!

Δημοσίευμα της «Independent» αναφέρει πως η κινεζική εταιρεία SinoFortone που έχει διαθέσει περισσότερα από 5 δις ευρώ τον τελευταίο χρόνο σε πρότζεκτ στη Βρετανία και ειδικεύεται στη δημιουργία οδικών δικτύων, σιδηροδρόμων, αεροδρομίων, λιμανιών και σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ενδιαφέρεται για τις μετοχές της Λίβερπουλ και έχει περάσει στην πράξη εδώ και μερικούς μήνες.

Βάσει των όσων αναφέρονται στην «Independent», η προσφορά των Κινέζων ανέρχεται στα 880 εκατ.ευρώ και την ύπαρξη της πρότασης τη γνωρίζει πολύ καλά το μεγάλο αφεντικό των «κόκκινων», Τζον Χένρι και οι Αμερικανοί της Fenway Sports Group.

Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, τα αφεντικά της Λίβερπουλ εμφανίζονται απρόθυμα στο ενδεχόμενο παραχώρησης των μετοχών, ωστόσο, οι Κινέζοι έχουν και ... plan b, που περιλαμβάνει δική τους επένδυση στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ και σε βάθος χρόνου μεταβίβαση των μετοχών της ομάδας ώστε να γίνουν οι νέοι ιδιοκτήτες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα