Στο χέρι του Στραματσόνι ο Εβαντζελίστα

Στο χέρι του Στραματσόνι ο Εβαντζελίστα

Gazzetta team
Στο χέρι του Στραματσόνι ο Εβαντζελίστα

bet365

Την θετική έγκριση της Ουντινέζε για επέκταση του δανεισμού του Λούκας Εβαντζελίστα πήρε ο Αντρέα Στραματσόνι, που όμως ακόμα εξετάζει όλες τις περιπτώσεις...

Ο δανεισμός του Λούκας Εβαντζελίστα στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε, με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στην Ουντινέζε. Ωστόσο, το μέλλον του δεν είναι σίγουρο πως βρίσκεται στην Ιταλία, καθώς ο Αντρέα Στραματσόνι, ήρθε σε επικοινωνία με την ομάδα του Ούντινε η οποία σύμφωνα με την «Live Sport» είναι θετική σε έναν νέο δανεισμό του ποδοσφαιριστή στο «τριφύλλι».

Παρ' όλα αυτά, ο Στραματσόνι εξετάζει όλες τις λύσεις που έχει στα χέρια του, ωστόσο αν ο Ιταλός επιλέξει να τον κρατήσει, τότε η Ουντινέζε δεν θα φέρει καμία αντίρρηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα