Επιστρέφει και μένει ο Φακούντο Περέιρα στον ΠΑΟΚ

Επιστρέφει και μένει ο Φακούντο Περέιρα στον ΠΑΟΚ

Ο Φακούντο Περέιρα επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και θα είναι κανονικά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μαζί με Κουλούρη, Πούγγουρα, Γιαννούλη.

Επιστρέφει και μένει ο Φακούντο Περέιρα στον ΠΑΟΚ

Ο δανεισμός του Αργεντινού επιθετικού στη Ράσινγκ ολοκληρώθηκε, η όποια προσπάθεια της ομάδας από το Μπουένο Άιρες να επεκτείνει την συνεργασία έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, μετά από ένα χρόνο απουσίας για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Στις επαφές που είχε με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» ο Περέιρα φάνηκε ευθύς εξαρχής θετικός ως προς το να επιστρέψει και να ενταχθεί εκ νέου στο ρόστερ της ομάδας. Άλλωστε, Τούντορ δεν υπάρχει, πλέον, στην ομάδα.

Μάλιστα έχει ενημερώσει ότι θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στις 21/6, μια μέρα πριν αρχίσουν και επίσημα οι υποχρεώσεις της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Από τους δανεικούς επιστρέφουν σίγουρα οι Κουλούργης, Γιαννούλης, Πούγγουρας, που θα ακολουθήσουν την αποστολή και στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ενώ προπονήσεις με την ομάδα θα ξεκινήσει σίγουρα και ο Δεληγιαννίδης.

Οι υπόλοιποι δανεικοί βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, είτε για να επεκτείνουν το δανεισμό τους, είτε για να μείνουν ελεύθεροι από την ομάδα. 

Best of internet