«Πρόταση Παναθηναϊκού για δανεισμό του Ζέσους»

«Πρόταση Παναθηναϊκού για δανεισμό του Ζέσους»

Νίκος Αθανασίου
«Πρόταση Παναθηναϊκού για δανεισμό του Ζέσους»

bet365

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού είναι ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός της Ίντερ, Ζουάν Ζέσους, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι Ιταλοί.

Δεν περνά μέρα χωρίς μεταγραφικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό από το εξωτερικό! Στην μεγάλη λίστα ήρθε να προστεθεί μία πραγματικά αξιόλογη περίπτωση. Ο λόγος για τον 25χρονο Βραζιλιάνο στόπερ της Ίντερ, Ζουάν Ζέσους που σύμφωνα με το calciomercato είναι στην λίστα του Αντρέα Στραματσόνι, με τον Ιταλό τεχνικό να έχει ζητήσει τον δανεισμό του από τους «νερατζούρι».

Η περίπτωση, πάντως, είναι αρκετά δύσκολη, μιας και την χρονιά που πέρασε είχε 23 συμμετοχές με τον ιταλικό σύλλογο και υπάρχουν αρκετές ομάδες που θα ενδιαφερθούν σε περίπτωση που η Ίντερ ανάψει... πράσινο για την παραχώρησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα