Tομανέ 3ετίας στον Παναιτωλικό! (vid)

Gazzetta team
Tομανέ 3ετίας στον Παναιτωλικό! (vid)

bet365

Ο επιμένων πορτογαλικά! Από την χώρα της Ιβηρικής είναι και η 3η μεταγραφική κίνηση του Παναιτωλικού καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Τομανέ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Πορτογάλος επιθετικός, έφτασε στην Ελλάδα το απόγευμα της Τρίτης κι αμέσως πήρε τον δρόμο για το Αγρίνιο. Το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε στο Emileon υπέγραψε το συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό κι ανακοινώθηκε για τα επόμενα 3 χρόνια. Μάλιστα ως πρώτη... ατάκα τόνισε πως: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, είτε με γκολ είτε με το ομαδικό μου παιχνίδι, να πετύχει τους στόχους της».

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στην Sportingbet

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αγρινιώτικου συλλόγου για την 3η μεταγραφική κίνηση αναφέρει: «Ο Τομανέ (António Manuel Fernandes Mendes) ανήκει από σήμερα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας. Ο γεννημένος στις 23/10/1992 Πορτογάλος επιθετικός, που έχει αγωνιστεί στη Γκιμαράες και το τελευταίο εξάμηνο με δανεισμό στη Ντούισμπουργκ, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΜΑΝΕ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα