Θεοδωρίδης στο gazzetta.gr: «Γι αυτό δεν είδαμε μπάλα την 1η αγωνιστική»

Θεοδωρίδης στο gazzetta.gr: «Γι αυτό δεν είδαμε μπάλα την 1η αγωνιστική»

bet365

Γιατί δεν έχουμε εντυπωσιαστεί από το θέαμα που πρόσφεραν οι ομάδες την πρώτη αγωνιστική; Γιατί μεγάλα ονόματα δεν έχουν σκοράρει; Τι θα γίνει στη συνέχεια; Ο Θαλής Θεοδωρίδης καταθέτει στο gazzetta.gr τα πρώτα συμπεράσματά του από το Euro.

Γιατί δεν είδαμε από τους μεγάλους να αποδίδουν τα αναμενόμενα; Τα «αστέρια» γιατί δεν έλαμψαν; Ποιοι είναι φαβορί για να πάνε μακριά στο Euro; Υπάρχει κάτι που πρέπει να μας εντυπωσιάζει ή να μας απογοητεύει από την πρώτη αγωνιστική;

Λίγο πριν τη σέντρα της 2ης αγωνιστικής του Euro, το gazzetta.gr ζήτησε την άποψη του Θαλή Θεοδωρίδη, ο οποίος φέτος έκανε το ντεμπούτο του στη Super League όντας στον πάγκο της Καλλονής.

Υπάρχει κάτι που να μας εντυπωσιάζει από την πρώτη αγωνιστική;

«Δεν υπάρχει κάτι που να με έχει εντυπωσιάσει, όπως φαντάζομαι και τον περισσότερο κόσμο. Βλέπουμε ότι οι "μεγάλες" ομάδες όπως οι Γερμανία και Ισπανία δυσκολεύονται να καταβάλλουν τους θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους».

Αν και ακόμη είμαστε στην αρχή, μπορούμε να κάνουμε λόγο για απογοήτευση;

«Όχι δεν μπορούμε να μιλήσουμε για απογοήτευση. Η δικαιολογία υπάρχει και αυτή έχει να κάνει με το ότι "μεγάλοι" παίκτες έπαιζαν μέχρι πριν λίγες μέρες σε τελικούς Champions και Europa League ή διεκδικούσαν τίτλους με τις ομάδες τους. Πιστεύω όμως ότι έχουν προνοήσει και από εδώ και πέρα θα τους δούμε να ανεβάζουν ρυθμούς. Μιας και αναφερόμαστε σε απογοητεύσεις, θα ήθελα να σταθώ στα επεισόδια που δεν βλέπαμε σε προηγούμενες διοργανώσεις. Δεν είναι μόνο οι Άγγλοι, που προκαλούν φασαρίες αλλά και οπαδοί άλλων χωρών. Αυτό συμβαίνει λόγω των πολιτικοοικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο και φυσικά θα πρέπει να προβληματίσει όλους τους ιθύνοντες».

Κάποιος παίκτης που να ξεχωρίζει μέχρι στιγμής;

«Όχι δεν νομίζω να μπορούμε, τουλάχιστον ακόμη, να πούμε ότι υπάρχει κάποιος. Συνήθως, αυτοί που διακρίνονται είναι ποδοσφαιριστές μικρότερων ομάδων που φέρνουν αποτελέσματα αντίθετα στο αναμενόμενο».

Παρατηρούμε επίσης ότι δεν έχει σκοράρει κάποιο «μεγάλο» όνομα πέρα του Μπέιλ.

«Όντως, αυτό συμβαίνει γιατί τον Ιμπραΐμοβιτς και τον Ρονάλντο για παράδειγμα τους έχουν τσεκάρει πολύ καλά και στα μαρκαρίσματα πάντα υπάρχουν τουλάχιστον δύο παίκτες πάνω τους. Αφήστε, δε, που κι ομάδες τους δεν έχουν τους χώρους που απαιτούνται για να δημιουργούν ευκαιρίες, ενώ και στην άμυνα δέχονται ιδιαίτερα μεγάλη πίεση. Κι ο Μπέιλ που είπατε σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, κάτι που θα μπορούσε να κάνει κι ο Ρονάλντο χθες».

Για τη συνέχεια τι προβλέπετε;

«Είχα προβλέψει από την αρχή ότι θα προχωρήσει μια ομάδα έκπληξη. Γερμανία και Ιταλία, παραδοσιακά είναι δυνάμεις που πάντα διεκδικούν το τρόπαια. Το Βέλγιο από την άλλη, που ήταν στα φαβορί, θα έχει πρόβλημα αν δεν νικήσει στο επόμενο ματς και θα κινδυνέψει να μην προκριθεί».

Στις εκπλήξεις θα μπορούσε να είναι η Κροατία;

«Η Κροατία απέναντι στην Τουρκία έπαιξε πολύ καλά αλλά θα πρέπει να δούμε ότι δεν είναι "πυροτέχνημα". Οι παίκτες της έδειξαν φράσκοι και ξεκούραστοι. Πίεζαν τον αντίπαλο και δεν άφηναν χώρους».

Σε αυτούς που θέλουν να ποντάρουν για τον νικητή της διοργάνωσης και τον πρώτο σκόρερ τι πρόβλεψη θα δίνατε;

«Κατ' αρχάς να ξεκαθαρίσω ότι δεν ασχολούμαι με το στοίχημα. Μιλώντας καθαρά ποδοσφαιρικά, θα έλεγα πως Ισπανία και Ιταλία θα είναιν σίγουρα μέσα στην 4άδα, ενώ η Κροατία ίσως να μπορέσει να κάνει την έκπληξη. Όσο για τους σκόρερ, περιμένω να δω παίκτες ο Ιμπραΐμοβιτς κι ο Ρονάλντο να παίρνουν μπρος. Όταν αυτοί δεν τραβάνε, δύσκολα νικούν οι ομάδες τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα