Στο Καρπενήσι το «χτίσιμο» του ΠΑΣ Γιάννινα

Νίκος Τσιώκος
Στο Καρπενήσι το «χτίσιμο» του ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Στο Καρπενήσι θα «χτιστεί» ο ΠΑΣ Γιάννινα της νέας σεζόν, με τους Ηπειρώτες να πηγαίνουν στην Ευρυτανία από τις 24 Ιουνίου μέχρι και τις 5 Ιουλίου.

Αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα δικαιώθηκε από την UEFA και θα συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ξεκινούν τα... βάσανα για τους Ηπειρώτες. Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης (15/6), ενώ τη Δευτέρα (13/6) οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε αιματολογικές και ακτινολογικές εξετάσεις για να ξεκινήσουν τα εργομετρικά τεστ την Τρίτη (14/6).

Από εκεί και πέρα, οι Ηπειρώτες ενημέρωσαν ότι θα πάνε στο Καρπενήσι από τις 24 Ιουνίου μέχρι τις 5 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Τέλος, η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι οι παλιοί κάτοχοι διαρκείας θα διατηρήσουν τις θέσεις τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους παλιούς κατόχους διαρκείας ότι και φέτος, όπως κάθε χρονιά άλλωστε, θα μπορούν να διατηρήσουν τη θέση τους. Όσοι λοιπόν το επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ τις ώρες και μέρες που έχουν ήδη ανακοινωθεί, έως τις 10.07.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα