Τζιούμπα: «Λες και οι Άγγλοι οπαδοί είναι άγιοι...»

Τζιούμπα: «Λες και οι Άγγλοι οπαδοί είναι άγιοι...»

Κώστας Ζάλιαρης
Τζιούμπα: «Λες και οι Άγγλοι οπαδοί είναι άγιοι...»

bet365

Μονόπλευρα θεωρεί πως έχουν εκληφθεί όλα τα άσχημα γεγονότα στη Μασσαλία, ο Ρώσος επιθετικός, Αρτέμ Τζιούμπα, τονίζοντας πως δεν θα πρέπει να παρουσιάζονται οι Άγγλοι ως... αγγελούδια.

Ο διεθνή άσος, σε συνέντευξη Τύπου και με αφορμή να μιλήσει για τα όσα άσχημα έχουν σημειωθεί στο Euro 2016 και έχουν αμαυρώσει μέχρι στιγμής τη διοργάνωση αφήνοντας το ποδοσφαιρικό κομμάτι σε δεύτερη μοίρα, είχε μια πολύ διαφορετική άποψη από αυτές που έχουν εκφραστεί μέχρι στιγμής.

Όχι ότι υπερασπίστηκε μέχρι κεραίας τους συμπατριώτες του, όπως έκαναν οι Ρώσοι πολιτικοί, αλλά θέλησε ν' αποδοθούν σωστές ευθύνες σε όλα τα αντίπαλα «στρατόπεδα» οπαδών, αφού δεν ήταν μονάχα οι Ρώσοι αυτοί που... χτυπιούνταν στους δρόμους της Μασσαλίας.

«Δεν καταλαβαίνω τη στάση του αγγλικού Τύπου σε όλο αυτό το ζήτημα της βίας... Παρουσιάζουν τους Βρετανούς οπαδούς σαν... αγγελούδια, ενώ όλα φαίνεται ότι είναι στο 50-50 και θα πρέπει να παρουσιαστούν σωστά τα γεγονότα, με αναφορά σε όλους όσοι μπορεί να ευθύνονται. Εσείς οι Άγγλοι δημοσιογράφοι έχετε τις πληροφορίες σας, εμείς έχουμε άλλες... Άκουσα να λένε ότι πρέπει να πάρουν και το Μουντιάλ από τη Ρωσία.

Νομίζετε ότι εμείς θέλουμε να μας αποκλείσουν από το Euro; Πρέπει ο κόσμος να βοηθήσει και να ηρεμήσει. Επιτέλους, δεν είναι πρωτάθλημα μάχης στους δρόμους. Είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου» είπε ο Τζιούμπα.

 

EURO Τελευταία Νέα