Η... ξινίλα του Όλσεν!

Η... ξινίλα του Όλσεν!

Θάνος Σαρρής
Η... ξινίλα του Όλσεν!

bet365

Το gazzetta.gr συνάντησε τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος όταν άκουσε Ελλάδα... άλλαξε δρόμο! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ.

Είχε φανεί πως έριξε μαύρη πέτρα στο διάστημα που βρέθηκε στον ΠΑΟΚ από όταν ενσωματώθηκε στην Εθνική Σουηδίας. Είχε χαρακτηρίσει «επικίνδυνες» τις προπονήσεις των τερματοφυλάκων του δικεφάλου, τονίζοντας πως αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για να υπογράψει στην Κοπεγχάγη.

Ο Σουηδός με ρίζες από τη Δανία, βέβαια, έχει μείνει στη συνείδηση των οπαδών του ΠΑΟΚ περισσότερο για τις γκάφες του, παρά για οτιδήποτ άλλο. Οι λάθος αντιδράσεις ήταν πολλές και διαφάνηκαν με το «καλημέρα», με αποτέλεσμα ο 26χρονος από το Μάλμε να αποτελέσει παρελθόν.

Το gazzetta.gr τον συνάντησε μετά την αναμέτρηση της Σουηδίας με την Ιρλανδία στο Stade de France. Ο Όλσεν περπατούσε χαλαρός στη μικτή ζώνη, καθώς οι συμπατριώτες του δημοσιογράφοι έπαιρναν δηλώσεις από τους παίκτες που έπαιξαν στην αναμέτρηση. Τον φωνάξαμε, αλλά μόλις του είπαμε ότι είμαστε από Ελλάδα μόρφασε και με ένα ξερό «όχι», άλλαξε κατεύθυνση. Μάλλον ούτε για διακοπές δεν θα επιστρέψει...

 

EURO Τελευταία Νέα