«Πάρτε το Μουντιάλ από τη Ρωσία»!

Κώστας Ζάλιαρης
«Πάρτε το Μουντιάλ από τη Ρωσία»!

bet365

Ο Πρόεδρος του κόμματος των Συντηρητικών της Βρετανίας, Νταμιάν Κόλινς, κατέστησε σαφές πως το πιο σωστό για τον ίδιο, έπειτα από τα όσα συμβαίνουν στη Γαλλία, είναι να μη γίνει το Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία!

Τα έκτροπα του φετινού Euro με τις μάχες σώμα με σώμα Ρώσων, Άγγλων και Γάλλων οπαδών στους δρόμους των πόλεων της διοργανώτριας χώρας, ήταν φυσιολογικό να πάρουν διαστάσεις και να φτάσουν μέχρι και την πολιτική σκηνή.

Και την ώρα που από πλευράς Ρωσίας όσοι έχουν τοποθετηθεί έχουν ... στηρίξει τους χούλιγκαν, οι Άγγλοι, προφανώς και λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί αλλά και της ανάγκης να μη γίνει κάτι που να οδηγήσει στον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας από τη διοργάνωση, τηρούν άλλη στάση.

Ο Πρόεδρος των Συντηρητικών στο Κοινοβούλιο της Βρετανίας, Νταμιάν Κόλινς, είχε να πει: «Αν δεν πάρουν το Μουντιάλ από τη Ρωσία, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε έναν πολύ μεγάλο κίνδυνο για όποιον ταξιδέψει εκεί. Αυτό που προκαλεί ανησυχία μεταξύ άλλων είναι και η στάση των πολιτικών της Ρωσίας μπροστά στα όσα παρατηρούμε καθημερινά».

 

EURO Τελευταία Νέα