Aκόμα πιο κοντά στον Πανιώνιο ο Καλτσάς

Θοδωρής Βασίλης
Aκόμα πιο κοντά στον Πανιώνιο ο Καλτσάς

bet365

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νίκου Καλτσά βρίσκεται ο Πανιώνιος, με τις δύο πλευρές να έχουν προχωρήσει τις επαφές, ενώ η μεταγραφή του Γιώργου Ζησόπουλου στους «κυανέρυθρους» φαίνεται να χαλάει.

Όλο και πιθανό φαντάζει πλέον το ενδεχόμενο ο Νίκος Καλτσάς να αγωνίζεται τη νέα χρονιά με τα χρώματα του Πανιωνίου.

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν υπολογίζει τον 26χρονο μεσοεπιθετικό για τη νέα χρονιά, οι «κυανέρυθροι» ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτηση του και οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έχουν προχωρήσει, με την οριστική συμφωνία να βρίσκεται κοντά.

Από την άλλη η μεταγραφή του Γιώργου Ζησόπουλου, ο οποίος φαινόταν να είχε συμφωνήσει για μονοετές συμβόλαιο με τον Ιστορικό, φαίνεται να «χαλάει», καθώς ο 32χρονος αμυντικός δείχνει να προτιμάει την πρόταση του Ατρομήτου.

Τέλος μέσα στην Τρίτη (14/6) αναμένεται να υπογράψει το νέο του μονοετές συμβόλαιο με τους «κυανέρυθρους» ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα