Στέλνουν Σούνιτς στον ΠΑΟΚ, που δεν ξέρει κάτι...

Στέλνουν Σούνιτς στον ΠΑΟΚ, που δεν ξέρει κάτι...

Στέλνουν Σούνιτς στον ΠΑΟΚ, που δεν ξέρει κάτι...

Στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τόνι Σούνιτς, σύμφωνα με ιστοσελίδες της Βοσνίας! Πάντως, στον ΠΑΟΚ σφυρίζουν αδιάφορα... 

Τον 27χρονο αμυντικό της Στουτγάρδης, Τόνι Σούνιτς στέλνει στον ΠΑΟΚ η ιστοσελίδα της Βοσνίας «sportsport» τονίζοντας μάλιστα το θέμα είναι... τελειωμένο και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η ανακοίνωση. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τη διοίκηση του «Δικεφάλου».

Ο Βόσνιος στόπερ μετρά 20 συμμετοχές με την Εθνική του, ενώ στη Bundesliga μέτρησε 15 ματς (ένα γκολ), χωρίς όμως να βοηθήσει την ομάδα να μείνει στην κατηγορία.

Πάντως, στην Τούμπα δεν γνωρίζουν τίποτα και πολύ περισσότερο, ότι από το ταμείο της ομάδας θα βγουν με τόση ευκολία 2,5 εκατομμύρια ευρώ και να δοθούν στη Στουτγάρδη για τον Σούνιτς. 

Τέτοια ποσά, ακόμη και για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, δεν υπάρχουν αυτές τις εποχές, εκτός αν οι Γερμανοί που θέλουν να ξεφορτωθούν το μεγάλο συμβόλαιο του Βόσνιου (κοντά στις 800.000 ευρώ) θελήσουν να τον παραχωρήσουν δανεικό με «οψιόν» αγοράς. 

Best of internet