Ο Ματέους, ο Τζάλμα Κάμπος και… ο Βρύζας!

Ο Ματέους, ο Τζάλμα Κάμπος και… ο Βρύζας!

Gazzetta team
Ο Ματέους, ο Τζάλμα Κάμπος και… ο Βρύζας!

bet365

Ο Ντομίνγκος Πασιέντζα που πριν από τρία χρόνια βρέθηκε μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ, έχει άποψη για Ματέους και Τζάλμα Κάμπος.

Το 2013 Τσιστιακόφ και Βρύζας συμφώνησαν μαζί του, αλλά την τελευταία στιγμή ο Ιβάν Σαββίδης έκανε στροφή και επέλεξε να συνεργαστεί με τον Χουμπ Στέφενς.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει άποψη για τον Ματέους Λέιτε Νασιμέντο, αλλά και για τον Τζάλμα Κάμπος, που θέλει να φέρει στην Τούμπα ο Μίχελ και την εξέφρασε σήμερα μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Ματέους Λέιτε Νασιμέντο:

«Για τον Ματέους μπορώ να πω είναι ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι ταχύτατος που έχει και το γκολ και μπορεί να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ. Ήταν πολύ σημαντικός για την ομάδα.

Μπορεί να παίξει και στις δυο πτέρυγες αλλά και πίσω από τον επιθετικό, είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ έξυπνος. Πάρα πολύ σημαντικός παίκτης και θυμάμαι μάλιστα ότι με την Άρσεναλ είχε κάνει παιχνιδάρα».

Για τον Τζάλμα Κάμπος:

«Ο Τζάλμα είναι ποδοσφαιριστής με πολύ καλή τεχνική. Τον ξέρω πολύ καλά. Παίζει κυρίως από δεξιά χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορεί να παίξει και στην άλλη πλευρά. Στην Μαρίτιμο πήγε πάρα πολύ καλά, ενώ στην Πόρτο δεν μπόρεσε να δείξει αυτά που ήθελε. Υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός με τον Κουαρέσμα. Πάντως έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και είναι πολύ γρήγορος».

Για την παραλίγο συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ το Μάιο του 2013:

«Πριν μερικά χρόνια βρέθηκα πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ, τα είχαμε βρει σε όλα, στο Ντίσελντορφ όπου έγινε η συνάντηση με Τσιστιακόφ και Βρύζα, αλλά έγιναν κάποιες περίεργες ερωτήσεις που δεν είχαν να κάνουν με το δικό μου βιογραφικό. Δεν έχω ακόμα καταλάβει γιατί δεν ήρθα, γιατί δεν έγινε αυτή η συνεργασία».

Γιατί τελικά πιστεύει ότι δεν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ:

«Δεν είχε να κάνει με στόχους. Αυτούς ήθελα κι εγώ. Υπήρχε ήδη συμφωνία με άλλον προπονητή, εγώ αυτό κατάλαβα. Θέλανε να μην οδηγηθούνε σε συνεργασία κι αυτό φάνηκε μετά κι από το απολογητικό ύφος του κυρίου Βρύζα. Έφυγα εκνευρισμένος και στεναχωρημένος από τη Θεσσαλονίκη. Θα μου άρεσε να προπονήσω μια ελληνική ομάδα. Μου αρέσει πολύ η πόλη της Θεσσαλονίκης και η Χαλκιδική, έχω έρθει στο Πόρτο Καρράς και έχω περάσει υπέροχα. Τώρα έχω κάποιες προτάσεις από μακριά, αλλά θέλω να παραμείνω στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Για το Euro της Γαλλίας:

«Η Εθνική Πορτογαλίας είναι πάρα πολύ καλή ομάδα που θα πάει ψηλά. Το όνειρό μας είναι ότι θα κατακτήσουμε κιόλας το Euro».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα