Υποβιβάστηκε κι ο διαιτητής του Άντερλεχτ-Ολυμπιακός…

Υποβιβάστηκε κι ο διαιτητής του Άντερλεχτ-Ολυμπιακός…

Ο Κ. Νικολακόπουλος κάνει μία επισήμανση στο blog του στο gazzetta.

Υποβιβάστηκε κι ο διαιτητής του Άντερλεχτ-Ολυμπιακός…

Για να λέμε όλη την πραγματικότητα κι όχι τη μισή, πράγματι υποβιβάστηκε κατηγορία στους πίνακες διαιτησίας της ΟΥΕΦΑ ο διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός-Άντερλεχτ, ο Βορειοϊρλανδός Χάντερ, όμως…

Όμως, υποβιβάστηκε κατηγορία στους πίνακες διαιτησίας της ΟΥΕΦΑ κι ο διαιτητής του αγώνα Άντερλεχτ-Ολυμπιακός, ο Κροάτης Μπέμπεκ, που στις Βρυξέλλες έπαιξε…κάργα Άντερλεχτ και δεν είχε δώσει και πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, σε καθαρό χέρι παίκτη της Άντερλεχτ.

Δεν μπορούμε μόνο να λέμε για τον ένα διαιτητή και να μη λέμε για τον άλλο-που και οι δύο ήταν «πάρε τον ένα και κτύπα τον άλλο», αλλά τέλος πάντων…Κι ούτε υπάρχει καμία επίσημη απόφαση περί τιμωρίας τους για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Προφανέστατα τα πήγαν χάλια και σε άλλα, για παράδειγμα ο Μπέμπεκ στο Μπράγκα-Φενέρμπαχτσε. Δεν τους έριξαν κατηγορία για ένα ματς.

Σε ό,τι αφορά με τα περί…έρευνας της ΟΥΕΦΑ για…χειραγώγηση του αγώνα Ολυμπιακού-Άντερλεχτ, κανείς δεν ξέρει τίποτα. Ένα ξένο σάϊτ το έγραψε κι αυτό ήταν όλο. Αν το πει η ΟΥΕΦΑ, είναι άλλο πράγμα. Αλλά προς το παρόν τουλάχιστον, καμία ΟΥΕΦΑ δεν έχει πει τίποτα τέτοιο.

Κι έχουν περάσει τέσσερις μήνες από το παιχνίδι…

Best of internet