Υποβιβάστηκε κι ο διαιτητής του Άντερλεχτ-Ολυμπιακός…

Υποβιβάστηκε κι ο διαιτητής του Άντερλεχτ-Ολυμπιακός…

Υποβιβάστηκε κι ο διαιτητής του Άντερλεχτ-Ολυμπιακός…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος κάνει μία επισήμανση στο blog του στο gazzetta.

Για να λέμε όλη την πραγματικότητα κι όχι τη μισή, πράγματι υποβιβάστηκε κατηγορία στους πίνακες διαιτησίας της ΟΥΕΦΑ ο διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός-Άντερλεχτ, ο Βορειοϊρλανδός Χάντερ, όμως…

Όμως, υποβιβάστηκε κατηγορία στους πίνακες διαιτησίας της ΟΥΕΦΑ κι ο διαιτητής του αγώνα Άντερλεχτ-Ολυμπιακός, ο Κροάτης Μπέμπεκ, που στις Βρυξέλλες έπαιξε…κάργα Άντερλεχτ και δεν είχε δώσει και πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, σε καθαρό χέρι παίκτη της Άντερλεχτ.

Δεν μπορούμε μόνο να λέμε για τον ένα διαιτητή και να μη λέμε για τον άλλο-που και οι δύο ήταν «πάρε τον ένα και κτύπα τον άλλο», αλλά τέλος πάντων…Κι ούτε υπάρχει καμία επίσημη απόφαση περί τιμωρίας τους για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Προφανέστατα τα πήγαν χάλια και σε άλλα, για παράδειγμα ο Μπέμπεκ στο Μπράγκα-Φενέρμπαχτσε. Δεν τους έριξαν κατηγορία για ένα ματς.

Σε ό,τι αφορά με τα περί…έρευνας της ΟΥΕΦΑ για…χειραγώγηση του αγώνα Ολυμπιακού-Άντερλεχτ, κανείς δεν ξέρει τίποτα. Ένα ξένο σάϊτ το έγραψε κι αυτό ήταν όλο. Αν το πει η ΟΥΕΦΑ, είναι άλλο πράγμα. Αλλά προς το παρόν τουλάχιστον, καμία ΟΥΕΦΑ δεν έχει πει τίποτα τέτοιο.

Κι έχουν περάσει τέσσερις μήνες από το παιχνίδι…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.