Σπανός: «Δεν έχουμε ξαναμιλήσει με Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Σπανός: «Δεν έχουμε ξαναμιλήσει με Παναθηναϊκό»

bet365

Εδώ και δέκα μέρες, Παναθηναϊκός και Ατρόμητος δεν έχουν ξαναμιλήσει για τον Κυριάκο Κυβρακίδη, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Σπανός.

«Παγωμένες» είναι οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο για την απόκτηση του Κυριάκου Κυβρακίδη, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Σπανός.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, δήλωσε: «Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, πέρα από μια επαφή που κάναμε πριν από περίπου δέκα μέρες. Εμείς γνωστοποιήσαμε τις απαιτήσεις μας. Στην πρώτη μας προσέγγιση είχαμε διαφορά και εδώ και δέκα μέρες δεν υπάρχει επαφή».

Με την ευκαιρία πάντως, ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο παραμονής του Αντρέι Γκορμπούνοφ μετά την πώληση του Μπάρκα στην ΑΕΚ: «Σήμερα έχουμε ραντεβού μαζί του για να του κάνουμε πρόταση ανανέωσης. Είμαι αισιόδοξος πως θα μείνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα