Πρωταγωνιστούν under και φαβορί

Gazzetta team
Πρωταγωνιστούν under και φαβορί

bet365

O Κοσμάς Παπαϊωάννου κάνει έναν πρώτο απολογισμό του Euro 2016 και ποντάρει σε σκορ και σύνολα τερμάτων από την τριάδα των σημερινών αγώνων.

Αρκετά κοινά στοιχεία με το ξεκίνημα του Κόπα Αμέρικα, έχει το Euro μετά τις επτά πρώτες αναμετρήσεις. Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού οι πέντε πρώτοι αγώνες έληξαν με under και ακολούθησαν επτά συνεχόμενα over, ενώ μέχρι να χάσει η Ουρουγουάη από τη Βενεζουέλα την Πέμπτη τα φαβορί παρέμεναν αήττητα με εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μετά τα επτά πρώτα παιχνίδια, έχουν εμφανιστεί πέντε under και δεν υπάρχει αγώνας με τέσσερα γκολ ή παραπάνω. Τα φαβορί έχουν ξεκινήσει δυνατά με πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, αυτή των Σλοβάκων από τους Ουαλούς στο πιο αμφίρροπο ματς στο ξεκίνημα σύμφωνα με τις αποδόσεις των μπουκ.

To Eυρωπαϊκό το ζεις καλύτερα σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ

Οι τροπαιούχοι του 2008 και του 2012 Ισπανοί μπαίνουν στη μάχη της διοργάνωσης σήμερα απέναντι στους Τσέχους. Παραμένουν αήττητοι στις δώδεκα τελευταίες τους αναμετρήσεις στη διοργάνωση με εννέα νίκες-τρεις ισοπαλίες, τελευταία φορά έχασαν το 2004 από την Πορτογαλία. Το εκπληκτικό είναι ότι δέχθηκαν μόνο ένα γκολ στα εννέα τελευταία τους παιχνίδια. Στις οκτώ προηγούμενες πρεμιέρες τους στη διοργάνωση μετράνε τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα.

Η Τσεχία συμμετέχει για έκτη συνεχόμενη φορά στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Δεν έχει τη λάμψη του παρελθόντος, αλλά παραμένει πάντα υπολογίσιμη. Οι Τσέχοι στις πέντε προηγούμενες πρεμιέρες τους δεν έφεραν ισοπαλία στην πρεμιέρα, μετρώντας δύο νίκες και τρεις ήττες. Συνολικά, στη φάση των ομίλων έχουν φέρει μόνο ένα Χ σε δεκαπέντε αναμετρήσεις, έχοντας ακόμα οκτώ νίκες και έξι ήττες. Απέναντι στην Ισπανία, η Τσεχία δεν έχει νίκη στο παρελθόν, μετρώντας τρεις ήττες και μία ισοπαλία.

Δεν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα με το ματς, αν έπρεπε να ποντάρω σε κάτι αυτό θα ήταν τα σκορ 2-1 που πληρώνει 7.25 στον ΟΠΑΠ και κάλυψη στο 1-1 που πληρώνει 6.75.

Το 1988 η Ιρλανδία στο παρθενικό της παιχνίδι σε Euro επικράτησε με 1-0 των Αγγλων. Από τότε δεν σημείωσε ξανά νίκη στα τελικά της διοργάνωσης, μετρώντας τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Στον προκριματικό όμιλο, με εξαίρεση τις δύο άνετες νίκες της επί του Γιβραλτάρ, όλα τα άλλα παιχνίδια της κρίθηκαν στο γκολ.

Απέναντί της η Σουηδία στην τελευταία παράσταση αυτής της φουρνιάς παικτών. Οι Σουηδοί έχουν σκοράρει και στις πέντε προηγούμενες πρεμιέρες τους στα τελικά της διοργάνωσης, σε πέντε αγώνες που είχαν τουλάχιστον δύο γκολ έκαστος. Η νίκη της πληρώνει 2.20 στον ΟΠΑΠ, από σκορ μ’ αρέσει το 1-2 υπέρ των Σουηδών στο 8.50. Σημειώστε ότι η Ιρλανδία δεν έχει κερδίσει ποτέ τη Σουηδία σε επίσημη αναμέτρηση, μετρώντας δύο ήττες με ένα γκολ διαφορά και δύο ισοπαλίες.

Η ημέρα ολοκληρώνεται με το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στο Βέλγιο και στην Ιταλία. Οι Βέλγοι έχουν υψηλές προσδοκίες, οι Ιταλοί δεν περιμένουν και πολλά, αλλά ποιος μπορεί να τους αγνοήσει;

Το Βέλγιο παραμένει αήττητο στις τρεις πρεμιέρες του από το 1980 και μετά, με δύο νίκες και μία ισοπαλία σε τρεις αγώνες που είχαν από 2 έως 3 γκολ. Η Ιταλία στο ίδιο χρονικό διάστημα έχει μία ήττα σε επτά πρεμιέρες, μετρώντας ακόμα δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Πέντε από τα επτά παιχνίδια της είχαν από 2 έως 3 γκολ, δύο είχαν από 0 έως 1 γκολ.

Πολύ πιθανή εξέλιξη για τον αγώνα τα 2 έως 3 γκολ που πληρώνουν 1.68 στον ΟΠΑΠ. Για σκορ το 1-1 θα έπαιζα με απόδοση 4.60, κάλυψη στο 2-1 υπέρ των Βέλγων με τιμή 8.75.

 

EURO Τελευταία Νέα