Ο φίλος μας ο Μαρκ και ένα σύνολο

Gazzetta team
Ο φίλος μας ο Μαρκ και ένα σύνολο

bet365

Ο Σάββας Σπανούδης ετοιμάζεται για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι του Euro 2016, μας θυμίζει τί εστί... Κλάτενμπεργκ και ποντάρει σε ένα σύνολο τερμάτων.

Είκοσι έξι κάρτες έχουν βγει στα επτά ματς του Euro που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής. Αυτό μεταφράζεται σε 3.7 μ.ό. κάρτες ανά αγώνα.

Απόψε στις 22:00 έχουμε το πρώτο δείγμα των Βελγίου και Ιταλίας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Διαιτητής είναι ο Αγγλος Μαρκ Κλάτεμπεργκ, ο οποίος σε 7 αγώνες στα προκριματικά του Euro έδειξε 33 κίτρινες και 2 κόκκινες (μέσο όρο 4.7 κίτρινες).

Δεν είναι μόνο ο 41χρονος διαιτητής, είναι και η φύση των ομάδων, είναι και η σπουδαιότητα ενός αγώνα Euro, που μας οδηγούν στα σημερινά μας στοιχήματα. Οσον αφορά τα γκολ που θα μπουν, οι απώτερες δυνάμεις της παράδοσης μας οδηγούν σε ένα συγκεκριμένο σύνολο.

To Eυρωπαϊκό το ζεις καλύτερα σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ

Και οι τέσσερις πρεμιέρες του Βελγίου στο Euro είχαν «2-3 γκολ». (σκόραρε σε όλες). Ακόμη, οι 11 από τους 12 αγώνες του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είχαν από δύο γκολ και πάνω. Σε κανένα ματς της Ιταλίας στο Euro, πλην του πιο πρόσφατου που έδωσε, τον χαμένο τελικό με την Ισπανία (0-4), δεν σημειώθηκαν πάνω από τρία γκολ (34 αγώνες). Οι πέντε από τις οκτώ πρεμιέρες της στο Euro εμφάνισαν «2-3 γκολ» (οι άλλες τρεις έληξαν 0-0). «2-3 γκολ» λοιπόν σήμερα, με απόδοση 1.68 στον ΟΠΑΠ.

 

EURO Τελευταία Νέα