Μέσι: «Στόχος μας το τρόπαιο, δε βρίσκομαι ακόμα στο 100%»

Μέσι: «Στόχος μας το τρόπαιο, δε βρίσκομαι ακόμα στο 100%»

Gazzetta team
Μέσι: «Στόχος μας το τρόπαιο, δε βρίσκομαι ακόμα στο 100%»

bet365

Την κατάκτηση του τροπαίου θέτει ως στόχο για την Αργεντινή στο «επετειακό » Copa America ο Λιονέλ Μέσι, που τόνισε πως χρειάζεται ακόμα χρόνο, προκειμένου να βρεθεί στο 100%.

Ο Μέσι έκανε ντεμπούτο στο Copa America Centenario με χατ-τρικ και η αισιοδοξία στο στρατόπεδο της Αργεντινής βρίσκεται στα ύψη.

Μιλώντας στην Ole, ο σταρ της «αλμπιστελέστε» έθεσε και ο ίδιος ως στόχο για το συγκρότημα του Τάτα Μαρτίνο την κατάκτηση της κορυφής στη διοργάνωση.

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και βοήθησα τους συμπαίκτες μου. Μου ήταν δύσκολο να παρακολουθώ τη διοργάνωση μέχρι τώρα χωρίς να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Για μερικές ημέρες ένιωθα τόσο πόνο, που μου ήταν δύσκολο να κάνω την παραμικρή κίνηση. Τώρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Ακόμα δε βρίσκομαι στο 100%. Χρειάζομαι ακόμα χρόνο για να βρω το ρυθμό μου», ανέφερε ο Λίο που στη συνέχεια τόνισε πως η «αλμπισελέστε» στοχεύει μόνο στην κατάκτηση του τροπαίου.

«Ελπίζουμε πως θα καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Copa America. Aυτός είναι ο στόχος μας. Θα πρέπει όμως να προχωράμε βήμα-βήμα στη διοργάνωση και να παραμένουμε ψύχραιμοι. Πρώτα απ' όλα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Βολιβία. Όπως έχω ξαναπεί, όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα και χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί».

 

Τελευταία Νέα