Πάρτι πρόκρισης με... τεσσάρα για τον Ισημερινό (gTV)

Πάρτι πρόκρισης με... τεσσάρα για τον Ισημερινό (gTV)

Gazzetta team
Πάρτι πρόκρισης με... τεσσάρα για τον Ισημερινό (gTV)

bet365

Ο Ισημερινός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο «επετειακό» Copa America επικρατώντας με 4-0 της Αϊτής, έφτασε τους 5 βαθμούς στον Β' Όμιλο και εξασφάλισε την παρουσία του στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Με πανηγυρικό τρόπο εξασφάλισε την παρουσία του στα προημιτελικά του Copa America ο Ισημερινός, που επικράτησε με 4-0 τη Αϊτής, εξασφαλίζοντας ακόμα και τη διαφορά των +2 τερμάτων που χρειαζόταν, προκειμένου να έχει το πλεονέκτημα και σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας με Βραζιλία και Περού.

Το συγκρότημα του Κιντέρος ξεκίνησε εντυπωσιακά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 11' με τον Βαλέντσια, ενώ με τη συμπλήρωση 20 λεπτών στο ματς ο Αγιοβί διπλασίασε τα τέρματα του Ισημερινού, με τις δύο ομάδες να έχουν και από ένα δοκάρι πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους.

Παίζοντας πλέον με μεγαλύτερη ελευθερία στην επανέναρξη και με την Αϊτή να ξεμένει από δυνάμεις, ο Ισημερινός κατάφερε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του, με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Κριστιάν Νομπόα, να πετυχαίνει το 3-0 στο 57' και τον Αντόνιο Βαλέντσια να διαμορφώνει το τελικό 4-0 στο 78'.

Έτσι ο Ισημερινός έφτασε του 5 βαθμούς στον Β' Όμιλο και ανεξάρτητα από την έκβαση στο παιχνίδι της Βραζιλίας με το Περού, θα καταλάβει τη 2η θέση και θα βρεθεί αντιμέτωπος την Τετάρτη (15/6) με τις ΗΠΑ.

B' Όμιλος (Βαθμολογία)

1. Εκουαδόρ 5 6-2
2. Βραζιλία 4 7-1
3. Περού 4 3-2
4. Αϊτή 1-12

 

Τελευταία Νέα