«Συμφωνία Ολυμπιακού για δανεισμό Γιάνκοβιτς σε Παρτιζάν»

«Συμφωνία Ολυμπιακού για δανεισμό Γιάνκοβιτς σε Παρτιζάν»

Δημήτρης Τομαράς
«Συμφωνία Ολυμπιακού για δανεισμό Γιάνκοβιτς σε Παρτιζάν»

bet365

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με σερβικά media συμφώνησε με την Παρτιζάν για μονοετή δανεισμό του πιτσιρικά Μάρκο Γιάνκοβιτς, που και πέρυσι ήταν δανεικός.

Πρόκειται για τον 20χρονο άσο, που μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικός, κεντρικός αλλά και επιτελικός χαφ. Πέρυσι ο νεαρός διεθνής Μαυροβούνιος (σ.σ. έχει και σερβική υπηκοότητα αλλά παίζει στην Εθνική Μαυροβουνίου) είχε δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό. Και φέτος φαίνεται πως θα συμβεί το ίδιο. Τα ΜΜΕ στην Σερβία μιλούν για deal των Πειραιωτών με την Παρτιζάν για δανεισμό ενός έτους. Μπορεί να μπει και οψιόν αγοράς καθώς του χρόνου τελειώνει το συμβόλαιο του Γιάνκοβιτς.

Κατά τα άλλα από τους υπόλοιπους δανεικούς βάσιμες πιθανότητες επιστροφής δεν έχουν ούτε οι Ανδρέας Γιαννιώτης, Τάσος Καραμάνος, Μανώλης Τζανακάκης, Νίκος Βέργος, Γιώργος Στρέζος, Μάρκο Σέποβιτς, Νίκολα Μαρτίνες και Μάικλ Ολαϊτάν ενώ ο Φάνης Τζανδάρης έχει ως γνωστόν υποστεί πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα