Οι Ουκρανοί για ΠΑΟΚ και Ματέους (pics)

Οι Ουκρανοί για ΠΑΟΚ και Ματέους (pics)

Οι Ουκρανοί για ΠΑΟΚ και Ματέους (pics)

bet365

Τα ουκρανικά ΜΜΕ θεωρούν «τελειωμένη» τη μεταγραφή, που αποκάλυψε το Gazzetta.gr, του Ματέους Λέιτε Νασιμέντο στον ΠΑΟΚ. Δείτε τι αναφέρουν.

Η «Sport Arena» υποστηρίζει ότι ο 33χρονος Βραζιλιάνος ακραίος μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει για τους όρους του συμβολαίου, που όπως αναφέρει θα υπογράψει άμεσα και εντός των τριών επομένων ημερών η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί και επίσημα από τον ελληνικό σύλλογο.

Την είδηση μεταφέρουν και ιστοσελίδες, που ασχολούνται με τα θέματα της Σαχτάρ, όπως το «shahta.org», καθώς ο Ματέους ήταν ένας από τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας από το Ντόνετσκ, φαίνεται όμως ότι επιλέγει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, όπως έχουν κάνει και άλλοι δύο πρώην ποδοσφαιριστές της Ντνίπρο, ο Λέος Μάτος και ο Εβγκέν Σάκχοφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα