Αγγλοι σε απόλυτη... τρέλα! (pics & vid)

Αγγλοι σε απόλυτη... τρέλα! (pics & vid)

Αντώνης Σαούλης
Αγγλοι σε απόλυτη... τρέλα! (pics & vid)

bet365

Εχοντας ντυθεί... Εθνική Αγγλίας του 1966 έπαιζαν ποδοσφαιράκι πριν αρχίσει το ματς με την Ρωσία και η καζούρα δεν σταματούσε. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ

Είπαμε. Σαν τις Fan Zone δεν έχει σ' ένα τέτοιο τουρνουά. Ακόμα καλύτερο σε αυτές είναι όταν δεν παίζει η διοργανώτρια (η Γαλλία στην προκειμένη) και υπάρχουν αρκετοί Βρετανοί. Εάν σε αυτούς προσθέσετε και μερικούς Σουηδούς αλλά και Κροάτες καταλαβαίνετε ότι τα σκηνικά που γίνονται μέσα σε μια μέρα είναι δεκάδες (για να μην πούμε εκατοντάδες).

Αυτήν την φορά πρωταγωνιστές ήταν Αγγλοι (σας δείξαμε νωρίτερα το απίστευτο τρολάρισμα των Σουηδών). Μία παρέα ντύθηκε Εθνική Αγγλίας του 1966 (κάλτσες, σορτσάκι κι εμφάνιση) και πήραν θέση στο χώρο που υπήρχαν τα ξύλινα ποδοσφαιράκια. Κι όπως μπορείτε να φανταστείτε δημιούργησαν έναν χαμό πανηγυρίζοντας με το δικό τους τρόπο κάθε γκολ που έβαζαν.



Βεβαίως σε αυτό βοηθούσε η αρκετή κατανάλωση μπύρας και φυσικά δεν τους καιγόταν καρφί για το Ουαλία-Σλοβακία που γινόταν την ίδια ώρα και έπαιζε σε επτά γιγαντοοθόνες. Μέχρι να συνδεθεί για το Αγγλία-Ρωσία, οι Αγγλοι απλά ξεσάλωναν στην Fan Zone.

 

EURO Τελευταία Νέα