Ο Τσιγκρίνσκι στην κάμερα της ΑΕΚ (vid)

Ο Τσιγκρίνσκι στην κάμερα της ΑΕΚ (vid)

Η ΑΕΚ έφτιαξε ένα video με την παρουσία του Ουκρανού αμυντικού στα γραφεία της ΠΑΕ για τις υπογραφές του συμβολαίου του, αλλά και τις πρώτες του δηλώσεις...

Ο Τσιγκρίνσκι στην κάμερα της ΑΕΚ (vid)

Η άφιξη, οι πρώτες φωτογραφίες, οι πρώτες δηλώσεις και οι πόζες στα κιτρινόμαυρα...

Η ΑΕΚ ετοίμασε ένα video με όλα όσα έγιναν το Σάββατο το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ, στο πλαίσιο της απόκτησης του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος δήλωσε στην κάμερα της Ένωσης...

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα πάνω απ' όλα σε ένα μεγάλο κλαμπ. Είναι τιμή για εμένα και ελπίζω να έχουμε καλά αποτελέσματα και νίκες.

Είμαι χαρούμενος και περιμένω να ξεκινήσει η προετοιμασία και το βασικό στάδιο αυτής. Είμαι γεμάτος από επιθυμία να αρχίσω να παίζω.

Η πρώτη επαφή με την ΑΕΚ έγινε πριν από περίπου ένα μήνα και έμαθα για την πρόταση του συλλόγου. Η τελική απόφαση ήταν εύκολη.

Ο ποδοσφαιριστής είναι σημαντικός, όταν η ομάδα είναι σημαντική. Όταν η ομάδα έχει καλά αποτελέσματα, τότε και ο παίκτης έχει καλά αποτελέσματα.

Και βέβαια ξέρω οτι είμαι ο 4ος παίκτης της Μπαρτσελόνα που θα παίξει στην ΑΕΚ μετά τον Τσίριτς, τον Ριβάλντο και τον Γκουντγιόνσεν».

Best of internet