Τα λένε για Πογκμπά Ραϊόλα και Ρέαλ!

Gazzetta team
Τα λένε για Πογκμπά Ραϊόλα και Ρέαλ!

bet365

Συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της Ρεάλ, Χοσέ Άνχελ Σάντσες, αναμένεται να έχει την Τρίτη (14/6) ο μάνατζερ του Πολ Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα.

Η Ρεάλ φαίνεται αποφασισμένη να πυροδοτήσει το «μπαμ» του καλοκαιριού και μετά τα δημοσιεύματα για σκέψεις περί πρότασης που θα φτάνει τα 120 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, το Sky Sports Italia, μετέδωσε πως ο μάνατζερ του Γάλλου θα έχει συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της «Βασίλισσας».

Σε αυτή λέγεται πως θα συζητήσουν για πρώτη φορά τα οικονομικά δεδομένα ενός πιθανού deal και κυρίως το συμβόλαιο που θα μπορούσαν να προσφέρουν οι «μερένχες» στον Πογκμπά. Η Ρεάλ φαίνεται να είναι διατεθειμένη να προτείνει ένα ποσό γύρω στα 8 εκατ. ευρώ το χρόνο στον άσο της Γιουβέντους (αμείβεται με 4.5 εκατ. ευρώ στη «Μεγάλη Κυρία»), τη στιγμή που ατζέντης του θα ήθελε για τον πελάτη του αποδοχές που θα αγγίζουν τα 12 εκατ. ευρώ.

Σε περίπτωση πάντως που η «χρυσή τομή» βρεθεί κάπου στη μέση, δηλαδή στα 10 εκατ. ευρώ, τότε ο Πογκμπά θα βρίσκεται στην ίδια οικονομική κλίμακα με τους Ράμος και Μπέιλ, πίσω μόνο από τον Ρονάλντο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα