Καρεμπέ στο gazzetta.gr: «Ρωτήστε τον Ρανιέρι...»

Καρεμπέ στο gazzetta.gr: «Ρωτήστε τον Ρανιέρι...»

Αντώνης Σαούλης
Καρεμπέ στο gazzetta.gr: «Ρωτήστε τον Ρανιέρι...»

bet365

Ο Κριστιάν Καρεμπέ βρέθηκε στο Stade de France και μίλησε στο gazzetta.gr για την πρεμιέρα, τον Καντέ αλλά και την Εθνική Ελλάδος του... Ρανιέρι. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ

Σταρ και ταυτόχρονα τζέντλεμαν. Ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι ο τύπος που όλοι θέλουν να μιλήσουν, συζητήσουν, κουβεντιάσουν. Είναι ένας παγκόσμιος σταρ ο οποίος με το που μπήκε στην αίθουσα των δημοσιογράφων, άπαντες ήθελαν να τον πιάσουν για μια κουβέντα. Οταν άκουσε ελληνικά ξαφνιάστηκε όμως. Κοντοστάθηκε και μας μίλησε ευγενικά παρά το γεγονός ότι είχε πολιορκηθεί από αρκετά μέσα.

Επειδή βιαζόταν ώστε να ετοιμαστεί για τον σχολιασμό του αγώνα μας έδωσε... ραντεβού μετά το τέλος του. Κύριος περίμενε να ολοκληρωθεί το παιχνίδι το οποίο έζησε με τρομερή αγωνία ειδικά στα τελευταία λεπτά.

Μάλιστα βγήκε από το μπουθ στο οποίο ήταν και έκατσε στις κερκίδες! Ουσιαστικά το ζούσε τόσο έντονα που φώναζε κι έδειχνε στους αμυντικούς να διώξουν την μπάλα σε μία από τις τελευταίες στημένες φάσεις του παιχνιδιού κι έβλεπε το παιχνίδι μαζί μας. Κυριολεκτικά δίπλα δίπλα, ώστε που θα τελείωνε το ματς να μας μιλούσε.



Καταλάβαινες από τις αντιδράσεις του ότι βιαζόταν αλλά ήταν πιστός στο ραντεβού του και αρκετά άνετος γνωρίζοντας βεβαίως ότι έχει ελάχιστο χρόνο μπροστά του.

- Περίμενες τόσο δύσκολη την πρεμιέρα για την Γαλλία.
«Εννοείται. Οποιος ήξερε την Ρουμανία καταλάβαινε ότι δεν θα είχε εύκολο έργο η Γαλλία σήμερα. Αλλωστε το ξέρετε κι εσείς καλύτερα από μένα μιας και νίκησε την Ελλάδα στον όμιλο. Ο Γκριεζμάν και ο Πογκμπά δεν βοήθησαν, ο Ντιντιέ (σ.σ. Ντεσάν) έκανε τις αλλαγές με τον Κομάν και τον Μαρσιάλ αλλά και αυτές δεν μπορούμε να πούμε ότι άλλαξαν κάτι στο παιχνίδι της Γαλλίας. Σημασία όμως έχει η νίκη...»

- Η πίεση θα παίξει ρόλο για την Γαλλία; Εχετε κάποια συμβουλή γι' αυτούς;
«Η μοναδική συμβουλή που θα μπορούσα να τους δώσω είναι να μπουν στο γήπεδο και ν' απολαύσουν τις στιγμές. Να απολαύσουν ότι βρίσκονται σε μια τέτοια διοργάνωση φορώντας την φανέλα της Γαλλίας»

- ΟΚ, ο Παγιέτ ήταν το πρόσωπο του αγώνα, αλλά θα θέλαμε να μας κάνετε ένα σχόλιο για τον Καντέ. Είναι ο Καρεμπέ της τωρινής Γαλλίας.
«Ο Καρεμπέ; Και ο Μακελελέ μη σου πω. Είναι εξαιρετικός παίκτης. Πολύ καλύτερος από εμάς νομίζω. Εκανε τρομερή δουλειά στο παιχνίδι σήμερα και δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω γι' αυτόν. Η εικόνα του στο γήπεδο τα λέει όλα»

- Η Ρουμάνια έκανε καλό παιχνίδι. Εχει ελπίδες για πρόκριση; Και ποιον παίκτη ξεχωρίσατε
«Σας είπα και πριν. Η Ρουμανία έκανε ένα καλό ματς και ξέραμε ότι θα βάλει πολύ δύσκολα στην Γαλλία. Οσο για παίκτη; Το 20. Ο Ποπά ήταν ο παίκτης που μου άρεσε περισσότερο»

- Λείπει η Ελλάδα από το Euro;
(σ.σ. χαμογελάει) «Ρωτήστε τον Ρανιέρι... Οχι εμένα. Κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Αγγλία με την Λέστερ. Και ξέρετε ε; Εχει και τα ίδια χρώματα. Μπλε...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα