Είναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες! (gTV)

Είναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες! (gTV)

Θάνος Σαρρής
Είναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες! (gTV)

bet365

Αστερίξ, Οβελίξ, Πανοραμίξ και Φραμπάλα έξω από το Stade de France. Euro είναι, ό,τι θέλουν κάνουν! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ.

Ήταν πολλοί οι Γάλλοι που εμφανίστηκαν στο γήπεδο του Σεντ Ντενίς για την πρεμιέρα επιλέγοντας να δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα στην εμφάνισή τους. Άλλοι με ένα απλό βάψιμο στα μάγουλα ή στο μέτωπο, άλλοι με βαμμένα τρικολόρ μαλλιά και περούκες, άλλοι αγκαλιασμένοι με τεράστιες σημαίες ή πομπώδεις στολές. Στο δρόμο προς το στάδιο είδαμε κόσμο που προσπάθησε να φέρει στον Αστερίξ, αλλά η τετράδα που συναντήσαμε φεύγοντας έδωσε... ρέστα!

Ok, ο Οβελίξ το έχασε λίγο στα κιλά και ο Αστερίξ στο ύψος. Στο σύνολό τους, όμως, ήταν φοβεροί, τραβώντας όλα τα βλέμματα των περαστικών. Ακόμα και των Ρουμάνων, που έφευγαν σαφώς απογοητευμένοι βλέποντας ότι η ομάδα τους μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο αλλά δεν τα κατάφερε.

Αρκετός κόσμος στήθηκε δίπλα τους για φωτογραφίες, με την κυρία της παρέας, η οποία μάλλον έπαιζε τη Φραμπάλα ή την σύζυγο Μαθουσαλίξ, να είναι η πιο ντροπαλή! Τελικά, πόζαρε κι εκείνη...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα